keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kiirettä pitää, ei maha mitään!

Taas tapahtunut ihan kauheasti sitten viime postauksen! On tullut paljon osteltua tavaroita ja hoideltu asioita. Tänään kävin ottamassa viimeisen rokotuksen! Jeij, neljä rokotusta viimeisen puolen vuoden aikana onkin tehnyt minusta jo melkein ammattilaisen rokotusasioissa xD Tänään se rokotus laitettiin kyllä ennemminkin ihon alle kuin lihakseen, kuten ohjeissa luki, mutta en viitsinyt alkaa sille hoitajalle sitä sanomaan :D Nyt eletään toivossa, että seuraava rokotus on vaikka kymmenen vuoden päästä vähintään! Huomenna olisi hammaslääkärikäynti ja sitten olisi nämä hommat ohi! (:

Viimeiset lomakkeet lähtivät maanantaina kohti afs-toimistoa! 


 Käytiin tänään kans hakemassa postista tuo muuttoilmoitus eli sitä vain täyttelemään :) Mutta sitten pikku pakettiin joka saapui minulle jo viime viikolla. Paketti tuli minun isäntäperheeltäni Indianasta ja sisälsi kortin sekä vihkosen Indianasta! Tosi kiva ylläri ja hauska katsella kuvia tulevasta kotiosavaltiosta! Jotkin kuvista näyttivät siltä kuin ne olisivat suoraa Suomesta! Esim muutamat heinäpellot ja järvimaisemat ;)Sanoin mummilleni ja vaarilleni heipat jo sunnuntaina, mutta menin sitten kuitenkin käymään heillä vielä tiistaina kun satuin kaupungilla olemaan! Tiistaina kävimme Sanden ja hänen veljensä kanssa Kärppä-klubilla syömässä! Ruoka oli hyvää, semmoista ihan normi kotiruokaa ja näki siellä muutamia julkkiksiakin (=kärppäpelaajia)! Sain heiltä sitten kyydin mummilaan (heh, 400-500m?) ja vietin mummilassa muutamia tunteja. Tuli sitten puhetta mummin kanssa, että aionko pitää päiväkirjaa usassa ja kerroin että olin ajatellut yrittää jotenka lähdettiin sitten ostamaan mulle päiväkirja! Tämä oli mun toinen "läksijäislahja" vaikka en ole sellaisia pyytänyt, hankala ottaa mukaan sinne usaan kaikkea ylimääräistä :D Enkä nyt tiiä pitäskö siitä olla hyvillään vai pahoillaan että juhlittais ihan lahjojen kera sitä kun minä lähden :D Vihkon vieressä on sitten muistikortti joka ostettiin tänään mulle kameraan toiseksi muistikortiksi.

Sanoin uudet heipat sitten tiistaina isovanhemmilleni mutta kävimme vielä tänäänkin heillä pikaisesti eli nyt olen hyvästellyt heidät kolme kertaa, ehkä se jo riittää :D En näe heitä ennen lähtöäni , koska he lähtevät tänään takaisin mökille :/


 Ja paras ostos tietysti viimeiseksi, eli minun uusi kulta! Acerin tietokone ja langaton hiiri! Halusin pikkuisen tavallista pienemmän, jotta sitä olisi helpompi kulettaa mukanaan. joten ostettiin sitten 14 tuumanen. Eli ei paljonkaan tavallista pienempi, mutta ihastuin jo tähän :D


Momi laittoi mulle sähköpostilla videon, jonka se oli kuvannut ihan minua varten ajaessaan autolla! Hän kierteli ympäri asuinaluetta, näytti minulle koulua, ostospaikkoja ja kauppakeskuksia. hänen työpaikkansa ja tulevaa kotiani ulkopuolelta puolen tunnin edestä! Aivan ihana idea ja mukava huomata, että hän oli jaksanut nähdä vaivaa (: Ainoa miinus oli, että minulle tuli kauhea matkapahoinvointi videota katsoessa xD

Lauantaina olisi tarkoitus järjestään minun läksijäiset ja tuparijuhlat (joo, muutettiin jouluna mutta mutta...) sukulaisille ja tuttaville. Perjantai onkin varattu siivoilulle ja leipomiselle (:

Kunhan seuraavan kerran ehin koneelle, kerron varmaan lisää tuliaisista, niitä on nimittäin hankittu ja saatu vähän lisää :)

10 kommenttia:

 1. Sun blogia on kiva lukea, koska kirjotat niin selkeästi. Mistä ostit tuon läppärin? Minäkin haluaisin itselleni hieman, pari tuumaa tavallista pienemmän läppärin että sitä vois sitten helpommin kuljetella.

  Kiva host-mom sulla kun lähetti sen videon :D Oikeasti suosittelen kirjottamaan sitten päiväkirjaa, joka ilta vaikka nukkumaanmennessä. Mä olin 12-vuotiaana mun kummitädin luona Hollannissa lähes koko kesän, jolloin kirjoitin päiväkirjaa joka päivä. Nykyään on tosi mukava lukea kaikkia niitä hetkiä ja muistella jälkeenpäin. :D (Ei oo ihan verrattavissa sun vaihtarivuoteen mun sukulaiskyläilyt mut kumminki......)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukava kuulla, että jonkun mielestä on kiva lukea mun sepityksiä! :) You make my day! Ostin tuon läppärin, hiiren ja muistikortin verkkokauppa.com:ista. Mun oli tarkoitus ostaa 13 tuumanen just ton kuletuksen helpottamiseksi, mutta joko ne oli aika huonoja tai tosi kalliita!

   Mää kyllä ehdottomasti yritän kirjotella sitä päiväkirjaa edes ihan pikkuisen joka päivä! Varmasti tuo sun "kesävaihto" on aika hyvinkin verrattavissa vaihtovuoteen! Jos vaan viitsisi kirjoitella päiväkirjaa niin ois varmasti sitten muutaman vuoden päästä aivan tosi iloinen kun jaksoi nähdä sen vaivan! :)

   Poista
 2. eei vähän kiva toi posti indianasta! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä:P toi perhe kyllä vaikuttaa oikeasti mukavalta ja kivalta (:

   Poista
 3. Sää se oot jo päivissä sekasin :D me kyllä oltiin syömässä tiistaina eikä maanantaina ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, no en ihmettele että sekoilen täälläkin xD mulle tuli jossain vaiheessa mieleen, että pitääpä tarkistaa tuo päivä mutta unohdin sitten ennen julkasua tarkistaa! Pitääpä korjata, ku on nii tärkee asia! ;)

   Poista
  2. tuo viimeinen lause kuulostaa kauhean ironiselta, jota sen ei kyllä kuulunut olla :D

   Poista
  3. Ei se mikään tärkee asia ole, mut oli pakko huomauttaa ;DD
   Joo, ei se kyllä sitä kuulunut olla! :D

   Poista
 4. HEYY!! Eikö ton muuttoilmotuksen voinu tehdä netissä kans?? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pysty jos on pankkitunnukset, mutta mulla ei ollu nii en voinut tehä (:

   Poista