torstai 2. elokuuta 2012

Herää kysymys...

Hih, nyt on yks kolmasosa lentoasusta ostettu ;) Seuraavaksi pitääkin alkaa tekemään kauppalistaa jotta aamulla pääsee aikaisin kauppaan. Loppu päivä kuluukin leipoessa ja siivoillessa, olen jo saanut yhden ylinmääräisen orjan apulaisenkin pakotettua mukaan (en tosin ole varma, tietääkö hän joutuvansa pakkotyöhän ;D).

6 päivää ihmiset, mihin tämä aika on oikein mennyt!?!


Momi muuten laittoi mulle sähköpostia ja kertoi, että hän tulee Carolinen kanssa 10.8 klo 16 hakemaan minut kaupungista nimeltä South Bend (Pohjois Indianasta). Eli tähän mennessä tiedän:
8.8 klo 17.35 lento Oulusta Helsinkiin
9.8 klo 4.30 kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla
9.8 Lento Helsingistä Chicagoon Amsterdamin kautta, perillä klo 14.10 paikallista aikaa
10.8 Momi ja sisko tulevat hakemaan minut klo 16.00 South Bendistä

Herääkin kysymys, mitä tapahtuu välillä torstai klo 14.10 ja perjantai klo 16.00? Onko ideoita? Itse ajattelin, että tuossa olisi alkuleiri, mutta se olisi kyllä hyvin lyhyt leiri sitten. Momin mielestä meidät vain kuljetetaan South Bendiin ja olemme siellä hotellissa kunnes perheet tulevat hakemaan meidät, mutta hänkään ei ollut aivan varma asiasta.

En jotenkin vain osaa purkaa tunteitani paperille, tai noh tietokone ruudulle, mutta jotkut kyllä osaavat! Tämän tekstin alhaalla, jossa puhutaan pitkän odotuksen muuttumisesta järkyttäväksi kiireeksi on aivan suoraan kuin minun tämän hetkiset ajatukseni! En vain ymmärrä miten jotkut osaavat kirjoitaa nuo tunteet sanoiksi, itse kun en sitä oikein osaa, joten kaikki respecti Saralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti