maanantai 6. elokuuta 2012

Läksijäiset sukulaisille

Pidettiin lauantaina mun läksijäiset sukulaisille ja perhetutuille jne. Porukkaa tuli oikein mukavasti kylään ja sain myös paljon läksijäislahjoja vaikken niitä odottanut! Leivoin itse (joskus sitä innostuu...) kolme kakkua juhliin, sisko leipoi yhden ja siskon mies ja äitini tekivät suolaista purtavaa. Niin ja äiti teki tosi söpöjä sydän pikkuleipiä ja mummu toisenlaisia pikkuleipiä :)
Oli tosi mukavaa nähdä taas pitkästä aikaa (melkein) kaikki ihmisiä ja oli kyllä kauhean mukava päivä/ilta!

Kolmen suklaan juustokakku

Mansikka-valkosuklaamousse kakku

Pätkiskakku
En itse tykkää oikein itse leipomistani kakuista, mutta vieraille kyllä näytti maistuvan :) Varsinkin tuo kolmen suklaan juustokakku näytti käyvän hyvin kaupaksi! Siskon tekemä mansikkajuustokakku saapui vähän jälkeenpäin enkä muistanut ottaa siitä yhtään kuvaa :/


Huomatkaan meidän "kuollut" Jekku taustalla!
Nominationiin sain suomenlipun ja hevosen kengän lahjaksi :)

Nämäkin tulivat lahjaksi, vaikka vilahtivatkin jo edellisessä postauksessa


Mummu antoi minulle pikkuriikkisen suojelusenkelin, joku minun täytyy kuulemma ottaa mukaan :)





Muitakin kortteja ja lahjoja tuli, mutta en halua ihan kaikki yleisesti jakaa :) Kiitos kaikille vieraille kun kävitte, oli ihana nähdä! Vaikkakin muutamat vieraat näyttivät olevan paljon haikeammissa tunnelmissa kuin minä, joten täytyy myöntää ettei minusta tunnu vieläkään yhtään siltä kuin olisi johonkin lähdössä! Pakkailua on aloiteltu tänään (kröhm, laittoin tuliaiset laukkuun..) ja muutamia kavereitakin on nyt nähty viimesen kerran (toivottavasti) 11 kuukauteen! Ja tuo toivottavasti on tuolla vain sen takia, etten toivo joutuvani keskeyttämään vaihtovuottaa minkään syyn takia :))

10 kommenttia:

  1. Tykkään lueskella vaihtoblogeja ja päätinkin etsiä nyt uusia sellaisia, kun entisissä suosikeissa on vaihtovuodet ohi :) Törmäsin sinun blogiin heti ensimmäisenä ja vaikutti niin kivalta, että jään varmasti seurailemaan! Onnea pakkailuun ja matkaan kohti suurta seikkailua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kun törmäsit ja tervetuloa seurailemaan! Kiitos kovasti, onnea tarvitaankin! :)

      Poista
  2. tosi kiva blogi !

    VastaaPoista
  3. Ah, näyttää niin hyviltä nuo kakut :'D Heii sun lähtö lähenee, tsemiä matkaan!

    VastaaPoista
  4. AAA! Mistä tuon kolmen suklaan juustokakun ohje?! NAM!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullahiiren leivontakirjasta, löysin googlettamalla sen välimuistista, mutten tiedä toimiiko linkki. Oikea nimi on siis kolmen suklaan hyydykekakku. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FRMAFcRUTmkJ:pullahiiri.com/blog/2751395/kolmen-suklaan-hyydykekakku/+pullahiiri+kolmen+suklaan+hyydykekakku&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi

      Poista