sunnuntai 19. elokuuta 2012

Indianapolis Zoo

Eilen aamulla skypettelin kotosuomeen! Juttelin eka äitin ja isin ja sitte siskojen kanssa! Puhelua kesti melkein 3 tuntia yhteensä, sitten oli pakko lopettaa ja alkaa vaihtamaan vaatteita. Puin ja meikkasin ja sitten saapuivat momin vanhemmat (eli mulle isovanhemmat) Illinoisista tänne Carmeliin! He olivat aivan ihania, varsinkin isoäiti oli "hyvällä tavalla hullu"! Me ajettiin sitten syömään Indianapolikseen yhteen ravintolaan ja jatkettiin sieltä eläintarhaan! Eläintarhareissu keksittiin kyllä siinä syödessä, se ei alunperin kuulunut suunnitelmiin! Tykkäsin tosi paljon eläintarhasta ja päivä oli tooosi kaunis, vain pikkuisen liian kuuma mun makuun ;) En viit nyt ihan kauheena laitella kuvia, heittelen tähän nyt joitakin kivoja :)

Mulla oli oikein kiva päivä ja uskallan jo puhua vähän enemmän! Olen luonteeltani vähän semmonen ihminen, etten tykkää puhua vieraalla kielellä jos en ole varma onko sanat oikein ja oikeassa järjestyksessä ja lausunko ne oikein, mutta en enää jaksa piitata siitä! Jos haluan sanoa jotain niin mietin hetken ja yritän muotoilla lauseen jotenkuten järkeväksi :D Eikä sitä tarvi paljon puhuakaan, lähinnä keskityn ymmärtämään mitä muut puhuvat :) Suomeakin tulee aina välillä puhuttua! Just vaikka jotain: "ai niin", "siis", "tai", "mitä?" ja muita tommosia. Yhtenä iltana kerkesin just nukahtaa ja tuo sisko tuli huoneeseen ja mä heräsin ja selitin sille jotain suomeksi (en muista mitä) ja sitte tajusin puhuvani väärällä kielellä ja sanoin vaan jotain: "oh, sorry, good nigh!" ja jatkoin unia :P

 Koti-ikäväkin alkaa helpottaa vaikka kyllä vieläkin tuntuu että ois järjettömän ihanaa halata kaikkia rakkaita vielä kerran! Mutta eilen just kun juteltiin skypessä niin sitä tajusi että ne siellä elää sitä niiden arkea ihan tavallisesti, siellä ei oo tapahtunut mitään jännää eikä ihmiset oo muuttunut! Niin ja ne on vielä hengissä :D Se helpottaa kovasti huomata että asiat on ihan samalla lailla kuin ennenkin! On kans aivan ihanaa kun jotkut jaksaa kommentoida tänne tai laittaa viestiä vaikka facessa ja tsempata! Kiitos siitä! (:

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. haha kiitos :D ite just kattelin että eipä kyllä nyt saanut asetuksia kohdalleen kun kuvia otin :p

   Poista
 2. Aikasten hieno tuo eläintarha!! joo,täällä arkea mennään...äskenkin kyynärpäätä myöten savessa kun Jekku-ukon jalkaa kävin hoitamassa! Ja gerbu-ukot sai äsken tuoretta heinää ja voivat vallan paksusti ;o)
  mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kiva! Sää kohta syötät ne hengiltä, pliis jotain rajaa!!! :D Joko jekku voi paremmin?

   Poista
 3. Wow, mikä eläintarha! Joo, me suomalaiset ollaan vähän tämmöisiä, että kaiken pitää olla 110% oikein ennen kuin uskalletaan avata suuta. Tuosta ajatuksesta siellä pääsee varmasti vähitellen eroon.
  Kiitos kun jaksat kirjoitella kuulumisia! Niitä on tosi kiva lukea! Ei tarvi kirjoittaa joka päivä - nauti siellä olosta ja päivitä blogia ja FB:tä kun ei ole muuta tekemistä :)
  A*i

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei tuu enää paljon sitä ajateltua kun ei muutenkaan kuin puhumalla pysty kommunikoimaan :D

   Poista
 4. Kivoja kuvia, sun blogia on niin mukava lukea ku kerrot niin selkeästi kaikki asiat ja postailet usein :))

  VastaaPoista
 5. mulla on sillee et jos sanon jotain väärin nii aina sanon välii eiku ja sit korjaan oikeeks mitä sanoin väärin:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sanot aina suomeksi "eiku"? Mä ainakin teen tota aina :D

   Poista