perjantai 24. elokuuta 2012

It's Friday

Vihdoinkin perjantai ja sen kunniaksi laitetaan uutta postausta, valitettavasti vain muutamien kuvien kanssa. Oonkin postaillut viimeksi viikko sitte, joten nyt onkin hyvä aika tehdä yhteenveto viime päivistä! Se on onneksi aika helppoa, kun olen kirjoitellut melkein joka ilta päiväkirjaa! Teen nyt silleen, että kirjoitan 1 postauksen näistä normipäivä jutuista, 1 koulujutuista ja 1 eroista suomeen verrattuna! Ja tämä on nyt siis tuo eka, eli muista jutuista kuin koulusta ja eroista! Edit: Nuo loput tulee tässä seuraavien päivien aikana, ei siis ihan peräkkäin :)

Sunnuntaina lähettelin monelle ihmiselle yv viestejä facessa ja siihen meni melkein koko aamu. Me käytiin Carolinen kanssa aivan ihanassa askartelukaupassa joka on tässä aika lähellä ja illalla syötiin koko poppoolla (Jeremy mukaanlukien :P) hampurilaisia ja maisseja joiden päälle sivellään voita ja siihen vielä suolaa, maistuu ihanalta! Katsottiin sitten vielä illalla jotain harjoitusjalkapallopeliä momin ja dadin kanssa. Haha, ja pesin ekan kerran pyykkiä täällä! Pakko mainita :p Pesukonetta ja kuivausrumpua on tosi helppo käyttää, paljon yksinkertaisempaa ku suomalaiset!

Maanantaina lähettelin myös kauheasti fb viestejä ihmisille :D Tehtiin Carolinen kanssa brownieita ja ne oli tosi hyviä! Ja niiden tekeminenki oli helppoa, 1 kananmuna, vähän vettä ja öljyä ja se valmis jauhosekotus suklaahippuineen... Ihan liian yksinkertaista :D Ja minä hoidin ekan kerran mun oman kotityön, joka on kerran viikossa roskisten tyhjentäminen, eli erittäin helppo homma!

Tiistaina me käytiin syömässä koko perhe (ja Jeremy mukaanlukien) jossain Italialaisessa ravintolassa, jossa ruoka oli tosi hyvää! Syötiin kaikki jotain pastaa ja kastiketta ja pakko sanoa että se oli ehkä "normaaleinta" ruokaa jota olen täällä syönyt :D

Keskiviikkona Ellen ja momi lähti kohti New Jerseyta :( Momi tulee kyllä takas, mutta Ellen jää sinne opiskelemaan! Koulun jälkeen juttelin tanskan setäni A:n ja tätini M:n kanssa skypessä kun Caroline lähti johonkin kahvilaan matikan tukiopetukseen. Myöhemmin syötiin sitten Carolinen kanssa vähän pastaa ja katseltiin tv:tä, mäkin ehkä jo osaan käyttää tätä näiden tv:tä :D

Torstaina ei tapahtunut mitään kummempaa kai... Syötiin kanahampurilaisia ja katseltiin tvtä. Eiku ainiin! Käytiin targetissa (perus marketti) ostamassa mulle muutamia meikkejä ja yks kouluvihko :D Ja nämä ostamani jutut maksoivat yhteensä $19.07 eli meikit on aika halpoja täällä!


Ja se taisi olla myös torstai kun sain salaperäisen paketin postissa! Oltiin kaikki (minä, dadi ja Caroline) vähän ihmeissää, että mikähän tää on ja sieltä paljastui sitten tämmöinen:


Ja mukana oli onneksi lähettäjänkin nimi ja osoite, tämä kirja tuli siis Tanskasta mun sedältä ja varmaan tädiltäkin, lähettäjä oli kyllä vain sedän nimi :D Tämä oli kyllä aivan ihanaihanaihanaihanaihana yllätys!!!!! Ja tämä kirja on pullollaan järkyttävän kivoja juttuja, mutta mä yritän muistaa tehdä tästä ihan oman postauksen jahka kerkiän :) Ja jos nyt joku henkilö tanskasta lukee tätä tekstiä niin kiitos kauheasti!!!! Fb viestiäkin tulee heti jahka saan kirjoitettua näitä blogitekstejä ;)

Tänään, perjantaina, me katseltiin koulun jälkeen tv:tä Carolinen kanssa ja minä ja dadi käytiin kahdestaan syömässä yats -nimisessä paikassa koska Caroline lähti poikakaverinsa kanssa syömään johonkin. Ja nyt tosiaan oon ollu koneella jo aika kauan kirjoittelemassa tätä :p

4 kommenttia:

 1. joo, kyllä se kirja meiltä oli, molemmilta. ;) kiva kun tykkäsit. mukana piti kyllä olla myös kortti, mutta barnes&noble onnustui sen vissiin hävittämään. salaperäisempää näin... :)

  t. tanskan täti&setä (me kuulostetaan kyllä tällä nimellä tooosi vanhoilta... :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D en keksinyt miten muutenkaan tämän muotoilisin, vaikka kyllä tämä saa teidän vanhoilta kuulostamaan! Ja ei kyllä tullut korttia tänne asti, ois ollut aika salaperäistä jos ei ois tuota yhtä lappusta ollut mukana! :)

   Poista
 2. Ihana tuo tanskan täti&setä....täällä suomen mamma ;o) Kivoja kuulumisia ja varmaan tosi mukava kirja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nii mustakin :) Ja kirja on varmasti aivan mahtava kunhan pääsen iskemään näppini siihen kunnolla!

   Poista