tiistai 24. heinäkuuta 2012

15

15 päivää lähtöön! Niin ja suurimmat pahoitteluni niille, joiden koulu alkaa 8.8, ei ole varmaan kiva kuulla aina muistutuksia siitä, kuinka vähän aikaa on sen alkuun ;D

Lauantaina käytiin S:n synttärikahveilla ja menin sieltä suoraa siskoni luo yöksi. Sunnuntaina yritimme päästä pannukakkutaloon syömään, mutta siellä oli niin täyttä, että suuntasimme sitten ravintola pannuun. Pizza kyllä maistui aivan yhtä hyvin :) Sunnuntai illasta skypettelin sitten amerikanserkkuni kanssa! Oli ihana päästä juttelemaan hänen ja koko perheen kanssa, kun ei olla vuoteen nähty! 4 tuntia vierähti siinä jutellessa ja meninkin suoraan nukkumaan kun lopetettiin.


 Maanantaina käytiin hakemassa ystäväni L meille päiväksi. Yritin kovasti esitellä meidän "kylää" hänelle, en tosin tiedä jäikö hänelle mitään mieleen. Maanantaikin vierähti tosi vauhdilla kun kävimme ratsastamassa heposilla (olipa ihana mennä taas ilman satulaa!) ja sen jälkeen vielä hoidettiin kaikille neljälle rasvaus, hyönteismyrkyt ja lääkkeet iltaruokien kanssa. Juotiin kahvit tai no, teet, ja höpöteltiin (:

 Tälle päivälle ei kumma kyllä ole mitään suunnitelmia, kun suunnitelmat vähän muuttuivat, jotenka tänä päivänä voisin yrittää hoitaa sen todistuksen kääntämisen ja niiden viimeistenkin papereiden lähettämisen afs-toimistolle!

Vaihtoon liittyen täytyy sanoa, että minusta on ihan kiva kertoa tulevasta vaihtovuodestani ja siihen liittyvistä asioista, perheestä, paikasta, koulusta jne. Mutta on eräs kysymys joka saa jo nyt minut raivostumaan: "Jännittääkö jo kovasti?". Tätä kysymystä kuulee ihan_jokaiselta jolle kertoo lähtevänsä vaihtoon! Ja usein tutut ja ystävätkin kyselevät tätä useasti kun lähtöpäivä lähestyy! Ihmiset, kysykää tämän hetken tuntemuksista jollakin muulla tavalla, tämän kysymyksen olen kuullut ihan liian usein! Ja muutenkin täytyy sanoa, että ei minusta yleensä tunnu mitenkään erilaiselta kuin muutenkaan. Ei minua koko ajan jännitä tai mitään, vaikka se lähtö alkaakin konkretisoitumaan.

Muistakaahan nauttia näistä viimeisistä kesäviikoista, sillä kohta toiset istuvat koulun penkeillä, toiset töissä ja eräät taas matkustavat kohti usaa! ;)

2 kommenttia:

 1. Heh, mullekin nyt selvisi että kuinka monta koulun alkuun, 16 siis. (Mulla alkaa 9.8)
  Mukava seurata sun menoa maailmalla sit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Kiva vain kun jaksat lukea mun höpötyksiä! Mukavaa kouluvuotta sullekkin!

   Poista