lauantai 14. heinäkuuta 2012

Visa and suitcase

Taas on pikkuisen tullut hoidettua vaihtarijuttuja! Vaikkakin paljon olisi jäljellä ennen lähtöä! Nyt alkaa pikku hiljaa tuntumaan siltä, etten kerkeä tehdä kaikkia näitä juttuja ennen lähtöä :D Muutama kuukausi takaperin tuskastuin siitä, kun ei ollut mitään vaihtariaiheita, joista olisi voinut tänne kirjoitella. Nyt tuskastun siitä, kun olisi liiankin paljon asiaa! :D

Viime keskiviikkona kävin isin kanssa ostamassa mulle matkalaukun! Ja aikas iso matkalaukku ostettiin, tai siis meillä on muut laukut melkein puolet pienempiä, niin tämä tuntui tosi isolta! Ei me kyllä olla mitään pitkiä reisssuja tehtykään, niin ei ole ollut tarvetta näin isolle (:

uusi matkalaukku ja matkalaukkuvyö!
Käytiin samalla tilaamassa mulle pankista rinnakkaisvisa isin tilille, tulispa vaan äkkiä! ;)

Sitten vielä tähän toiseen visaan, eli viisumiin! Se tosiaan tuli postissa ja ajattelin nyt vilauttaa sitä täällä bloginkin puolella, tosin tiedot sensuroituina, niin muutkin näkee millainen on viisumi usaan ;) Viisumi on liimattu passiin, jos joku (kuten minä) ei sitä tiennyt.Vielä olis jonkin verran paperitöitä jäljellä ja maanantaina yritän varmaan keuhkoröntgeniin. Kyllä kai nämä asiat alkaa pikku hiljaa selkenemään. Vielä olis vaihtariaiheita jäljellä, joten yritän saada seuraavan postauksen tehtyä heti kun on aikaa :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti