maanantai 9. heinäkuuta 2012

afs-mail

Olen tosiaan jäänyt vähän ajastani jälkeen näitten vaihtojuttujen kanssa kirjoittelusta tai ainakin suurinosa afs:n kautta lähtevistä vaihtareista huomaa sen :D Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks jeh? Afs lähetti kirjeen jo muutama viikko takaperin joka sisälsi lentotietoja ja pakkausohjeita jne.

Pyydä jo valmiiksi anteeksi näitä huonoja kuvia! En selvästikkään jaksanut nyt panostaa kuvaamiseen :D Ja mulla ei ole mitään hajua miksi bloggeri heitti nuo muutamat kuvat sivuttain enkä nyt jaksa alkaa niitä kääntelemään, mutta kerron suurinpiirtein kaiken tekstissäkin niin ei kenellekkään tule niskavauriota ;DKirjeestä löytyi:
-lentoaikataulu, tietoa tapaamisajankohdasta ja matkatavararajoituksista
-3 osoitelappua jotka tulisi kiinnittää matkatavaroihin
-ilmailuhallinnon ohjeita matkatavaroiden pakkaamisesta


Tapaamme 9.8.2012 Helsinki-vantaan lentoasemalla klo 4.30 (:D) jolloin saadaan lentoliput! Ensimmäinen lento on helsingistä amsterdamiin. Lähtö 6.35 ja laskeutuminen 8.05 (paikallista aikaa) eli lentoaika on 2h 30min. Seuraava lento amsterdamista chicagoon lähtee (taas paikallistaaikaa) klo 12.40 ja laskeutuminen chicagoon 14.10 (paikallista aikaa). Suomen aikaa olen siis perillä 22.10! Kokonaismatkustus aika helsingistä chicagoon on 15h 35min! Plus siihen vielä päälle luultavasti bussimatka tai lento indianapolikseen samantien! Meillä on heti saapumisen jälkeen orientaatioleiri, en tosin tiedä kuinka kauan se kestää...Mukaan saa ottaa yhden matkalaukun joka saa painaa enintään 23kg. Toivottavasti takaisin saa tuoda kaksi laukkua tai sitten on pakko maksaa siitä toisesta laukusta! Käsimatkatavaroita saa olla enintään 8kg.

Usan sisäisillä lennoilla joutuu maksamaan matkalaukuista erillisen maksun ja siksi suositeltiin ottamaan jonkun verran käteistä mukaan (siis dollareita tietenkin).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti