maanantai 16. tammikuuta 2012

Arkea!

Heipsan taas!

Olen pahoillani taas tästä tauosta, täytyy myöntää, että yliarvioin itseni! En millään jaksanut päivitellä sivuja muuttohässäkän keskellä ja siellä missä nyt asumme netti toimii todella hitaasti enkä useinkaan jaksa kauaa olla koneella... Mutta hieman päivittelyä tähän väliin, ilman kuvia kylläkin (kuka idiootti ottaa kameran mukaan, mutta ei piuhaa jolla kameran saa koneeseen?!?):

 • Lukio on taas jatkunut normaalisti enkä ole kertaakaan tämän vuoden aikana ollut poissa tunneilta, en lintsannut enkä edes ollut sairaana! Minä nimittäin olen se tyttö joka on joka jaksossa vähintään 5 päivää sairaana... aina (ja siis ihan oikeasti sairaana)! Tänään olin kyllä vähällä lintsata, kun mentiin ruokatunnilla (45min) syömään heselle kaverin kanssa ja oisin mielelläni syönyt rauhassa. Mutta ei, minä reippaana raahauduin koulunpenkille vielä yhdeksi tunniksi! En kyllä usko siitä olleen mitään hyötyä, sillä poristiin (jos joku ei ymmärrä oulun murretta niin porista=jutella, höpöttää) vieressä istuvan tytön kanssa koko tunti kaikesta asiaan kuulumattomasta. Haluaisiko joku pitää minulle tukiopetustunnin vektoreista??
 • Sieltä missä nyt asumme on 45 minuutin automatka kouluuni, mummilastani kävelymatkaan menee 7 minuuttia... Eli sellainen muutos on myös elämässäni, että asun arkipäivät mummilassa ja viikonloput vanhempieni luona. 
 • Ja minut on hyväksytty vaihto-oppilaaksi jenkkeihin lukukaudeksi 2012-2013!!!
Valoisempia ja pidempiä päiviä kaikille! Palaillaan asiaan kuvien kera!

2 kommenttia:

 1. Minkä järjestön kautta meet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen AFS:n kautta (: Voisinkin oikeastaan lisätä tuon huomion tuohon tervetuloa boksiinkin!

   Poista