keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kiirettä pittää!

En tosiaan ole piiiiiitkään aikaan bloggaillut, mikä johtuu tämänhetkisestä elämäntilanteestani.

Aloitin tosiaan lukion tänä syksynä ja nyt kun on pari jaksoa takana, nii huomaa että on pakko alkaa heräilemään todellisuuteen ja nostaa rimaa eikä vain toivoa, että koe menee läpi...

Lisäksi minä ja vanhempani olemme rempanneet heidän ostamaansa vuonna -58 rakennettu ja -75 laajennettua vanhaa maalaistaloa. Kaikki vapaa-aikani kuluu työleiril siis remppaamassa tätä taloa, läksyt teenki yleensä iltaisin klo 23 jälkeen ja kun klo 6 pitää nousta nii pakko sanoa, että viimeiset viikot ovat olleet melko raskaita. Lisäksi huoneeni on niin pakattu, etten mahdu nukkumaan siellä vaan olen jo viikon nukkunut sohvalla. Onneksi tulevana viikonloppuna onkin jo muutto! Saas nähä, miten tälläsestä kaupunkilaistytöstä on maalaiseksi ;)

Onneksi meidän ei ole kolmestaan tarvinut remppaa tehdä, supermegahyper ihanat tuttavat, perheystävät ja isovanhemmat ovat auttaneet meitä! Ilman heitä ei varmastikaan olisi mahdollista, että pääsemme muuttamaan sinne näin lyhyellä varoitusajalla.

Vielä pakko kirjoittaa tämänpäiväisestä kummallisesta "taudista". Minulla on ollut yskä koko päivän, mutta päivällä minulla lähti ääni ihan kokonaan, n. 1h ajaksi. Meillä oli silloin fysiikan tunti ja teimme erästä ryhmätyötä, mutta kiitos vain kurssikavereilleni kun ymmärsivät tilanteeni :DD Vaikken kyllä tiedä, että tiesivätkö kaikki, ettei minulla lähde ääntä vai olenko muuten vaan mykkä :o) Tunnin jälkeen ääni palasi 5 minuutissa, eikä enää lähtenyt. Saas nähä, miten käy huomisella fysiikan tunnilla.

Mutta yritän taas jaksaa kirjoitella tänne, jos joku haluaa lukea... Ens kirjoitus voisin liittyä vaikka jotenkin jouluun...? Niin ja anteeksi kauheesti, kun ei ole yhtään kuvia tässä postauksessa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti