torstai 10. marraskuuta 2011

Torstai!!

Tällä viikolla ei olekaan tullut paljon postailtua, sillä olen sairastellut koko viikon. Tänään olo on huomattavasti virkeämpi!! Huomenna olisinkin jo päässyt kouluun, mutta meillä onkin itsenäisen opiskelun päivä! Mahtavaa :))

Tämä viikko kun on tullut löhöiltyä, niin nyt pitääkin ottaa itseään niskasta kiinni ja ihan oikeasti yrittää päästä mukaan kouluhommissa :/ Huomenna suunnitelmissa on koulujuttujen lisäksi shoppailua (jee!) ja leipomista :)

Ja leipomisesta tulikin mieleen! Tein viikonloppuna jälkiruuaksi mandariini-suklaakakun, josta itsekkin jopa pidin, vaikka väliin tuli appelsiinituorejuustoa enkä voi sietää tuorejuustoa kakuissa... Ei kyllä ihan lempparia, mutta menettelee. Jos joku ei vihaa tuorejuustoja nii suosittelen ehdottomasti (:  Tai jos tuorejuusto ei houkuttule nii uskon, että pelkkä kerma (4dl) riittää hyvin väliin. Mutta tässä ohjeet pirkalta.


Ulkonäkö ei ollut oikein silmiä hiveltävä, mutta siinä alkoi olla niin makeannälkä itse kullakin, että vähän oikaisin... Ja tarkoitus oli siis tehdä eräällä vanhalla ohjeella kerma-suklaa sekoitus ja kuorruttaa kakku sillä... päädyin sulattamaan suklaan ja laittamaan sitä kakun päälle ja myös väliin. Ja tuon suklaalevyn kuvan laittoin vinkiksi: jos täytyy saada pilkottua suklaa, kaukista helpointa on suklaapaketin vielä kiinni ollessa hakata sitä jollakin tylpällä esineelltä, Itse pilkon suklaan aina leipäveitsen kahvaosan nupilla, siten suklaa sulaakin nopeammin mikrossa tai vesihauteessa.

Mukavat viikonloput!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, kun näyttää hyvältä tuo kakku! :) Hei, minkä rotuinen koira tuossa bannerissa oleva söpöliini on? :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että jonkun mielestä se näyttää hyvältä :)) Tuo koira on meidän "pömppe", siis lempinimeltään, ja rotu on vehnäterrieri.

    VastaaPoista