perjantai 4. marraskuuta 2011

Konsertti-ilta

Torstai-illan joutuin olemaan koulusta poissa kuumeen takia, mutta illalla menin sinfoniaorkesterin konserttiin joka liittyi siis musiikinkurssiini. Illalla päälle pääsivät mm. uudet legginssit! Niistä on selvästikkin tullut lempivaatekappaleeni, sillä mitkä olisivat mukavammat housut sairaalle, kun vaatteiden täytyy kuitenkin olla sen verran hienot, että sopivat konserttiin!

Konsertti kesti 2h ja sisälsi väliajan. Konsertti sisälsi siis perus sinfoniaorkesterin soittoa ja väliajan jälkeen lavalle tuli myös pianisti ja hän soitti siinä orkesteri taustallaan. Ihan kiva konsertti, itse kyllä täytyy myöntää että arvostan enemmän konsertteja joissa lauletaan ja/tai soitetaan joitakin tuttuja kipaleita :)

Mutta tässä illan asu, ja nyt vasta huomasin, että pidän lähes jokaisessa kuvassa tuota toista kättä vyötäröllä. En tiedä sitten mikä pakkoliike tämä on... Ja nyt piti ottaa peilin kautta kuvat, kun ei saanut kuvaajaa :)

Villatunika h&m
Legginssit Lindex
Kengät Bianca
Huivi Vanha

Elikkäs siis anteeksi nyt kuvanlaatu, tuo vasemmanreunimmainen on lähimpänä oikeita värejä. Ja noista kengistä; kumpa olisinkin tajunnut nuo korkkarit laitaa jalkaan! Mutta siis kuvat otettu illan päätteeksi ja kotimatkalla muistin nuo kengät, eli ne ovat nyt vain kuvausrekvisiittaa...

Mukavaa viikonloppua kaikille!!
R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti