sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Karvakorvia ja kuratassuja

Varmaan on jo esille tullut jossain vaiheessa, että perheessäni on tosiaan koiria. Tällä hetkellä meiltä löytyy kaksi koiraa, jotka voisin esitellä teille :)Tässä on meidän vehnäterrieri, lempinimeltään Roope. Kuten rakkaalla lapsella, myös rakkaalla koiralla on monta nimeä; Roope, Ruube, Pömppe, Ropsu(kka), Ruubertus, Pöire, Pertsa, Mamman Poika jne.

"Vanha Herra" on siis tosiaan leikattu uros ja täyttää tänä vuonna 9 vuotta.

Roope on luonteelta oikea jästipää, yrittää aina olla kuin ei kuuliskaan kun häntä huudetaan sisälle. Kuitenkin pömppe on meidän parhaiten koulutettu koira ja hyvin viisas koira. Hän osaa perus istu, paikka, maate, anna tassu, tänne näin, tuonnen noin -juttujen lisäksi kaatua kyljelleen kun laittaa käden pyssyksi ja sanoo "pam" sekä tunnistaa "missä isi?", "missä äiti?" -käskyt. Roope siis tunnistaa jokaisen perheenjäsenen nimet ja etsii (melkein) aina oikean ihmisen.


 Peppi on meidän kolmas narttukoira ja ensimmäinen kerrynterrieri, aikaisemmat koirat ovat siis aina olleet vehnäterriereitä. Jos Roope on "mamman poika", Peppi on taas "isin prinsessa".

Peppi täyttää tänä vuonna 2 vuotta. Pepillä on myös lempinimiä, mm: Pippiäinen, Pippi ja minun keksimä lempinimi Mäppi joka on lyhennelmä sanoista mahdoton äppi.

Peppi on nuoren ikänsäkin vuoksi erittäin energinen mutta myös hellyydenkipeä. Peppi saattaa tulla melkein syliin istumaan ja vaatii huomiota.

Roope on meidän perheen "oikea" vahti, Peppi taas semmoinen räksyttäjä joka räksyttää melkein kaikelle mahdolliselle, Roope haukkuu vain "aiheesta".


Laitan vielä vähän sekalaisia kuvia molemmista koirista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti