sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Vierailijat!

Huomaan, että tänne blogiin eksyy aika paljon porukkaa jotka etsivät vaihtooppilasaiheisia blogeja! Olisi kiva, että kommentoisitte vaikka tämän alle tai sitte laittaisitte mulle s-postia (mandariinaz@gmail.com) että mitä te haluaisitte lukea tai tietää :)) Ihan vaikka vaihtoonlähdöstä, mun normielämästä, minusta, mun perheestä tai ihan mistä vaan! Ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia ja ois kiva jos te jotka tänne eksytte kertoisitte mitä etsitte, niin voisin kirjoittaa siitä (: En tietenkään voi vielä kertoa millaista elämäni on jenkeissä tms. mutta jostain muusta voi kyllä kertoa. Ehdotuksia vain, vaikka tuonne s-postiin sitten, jos ei viiti kommentoida!

Ps: Ois myös kiva tutustua muihin AFS:n kautta jenkkeihin lähteviin/ vaihdossa oleviin tyyppeihin!Saa laittaa s-postia tai kommentoida (:

12 kommenttia:

 1. löysin tän blogin just nyt vasta enkä noita muita postauksia kerenny vielä lukemaa. mutta ite haluisin kanssa vaihtoo ja lähtisin 2013 syksyllä kanssa, ja todennäkösesti jenkkeihin, ja nimenomaa oon harkinnu vahvimmiten afs:ää. joten tee vaikka postaus siitä afs:stä, miten on toiminu ja ymsymsyms kaikkee mitä vaa :)) ! taidan jäädä seurailemaa sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva ja ehdottomasti suosittelen AFS:ää! :)) Jatkan varmaan tarinaa tästä vaihtohakemussysteemistä vielä joku päivä, mutta tein ihan viimeviikolla jutun just tuosta AFS:än kautta hakemisesta ja voit lukea siitä tästä: http://onnellisetonnettomat.blogspot.com/2012/01/vaihto-2012-2013.html

   Poista
 2. heips! eksyinpä tässä jotenki tänne..:D mutta siis joo, mäki oon lähössä jenkkeihin ens syksynä! en tosin AFS:n kautta vaan exploriuksen, mutta anyway. pisti silmään toi että siis ootko sä saanu jo perhetiedot?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit :D Ja ei, en ole saanut perhetietoja vielä, AFS:n kautta lähteville ne tulee vasta joskus kesän aikana. Mutta uskoisin, että ymmärsit niin tuosta "voin kertoa perheestäni" ja tarkoitan toki siis Suomessa asuvaa perhettäni :))

   Poista
  2. aivan okei joo ymmärsinki sitte väärin!:D meillekki luutavasti perhetiedot tulossa vasta joskus keväällä tai kesällä... vihaan tätä odottelua!:D

   Poista
  3. No niimpä! Tällänen epätietoisuus on tosi ärsyttävää ;D

   Poista
 3. Moi! Kiva löytää joku toinenkin joka lähtee AFS:sällä jenkkeihin ens syksynä. Täytyy varmaankin alkaa seuraileen sun blogia ja me tullaan varmaan sit näkeen keväällä jossain leirillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!! Tosi kiva ja toivottavasti tavataan jollain leirillä tai sitte matkalla jenkkeihin! ((:

   Poista
 4. Mä oon myös lähössä AFS:n kautta jenkkeihin syksyllä! (: Ehkä meki törmätään jossain vaiheessa, jään seuraamaan sun blogias !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti törmätään :) Minäkin alan seuraamaan sinun blogias! (:

   Poista
 5. Hei! Törmäsin tähän sivuun ko googlasin,että löytyykö blogeja jossa kerrotaan kun vaihtari on perheessä :D ei löytyny,mutta jämähin näille sivuille ja varmaankin uteliaisuuttani tulen käymään myöhemminkin :D
  Meille kielitaidottomille tulee tyttö Thaimaasta AFS:n kautta elokuussa :D huh sitä jännityksen määrää mikä nyt jo on;) Apua nyt olis on viikko kulunut ja mekin saataisiin postia Chavisalle laittaa,mutta hups mites se Englantia kirjotettiinkaan :D Itellä nimittäin oli tarkoitus pitää blogia isäntäperheenä olemisesta, vieläpä kirjotuksia ei oo mutta jospa hiljaa hyvä tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei ja tosi kiva ku törmäsit :)) Kävinkin vähän kurkistelemassa sun blogiasi! Tulee varmaan seurailtua sitäkin (: Minä en ole saanut vielä minkäänlaisia isäntäperhetietoja, ne tulee vasta kesällä mutta eipä tässä auta kuin jännittää!

   Poista