keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Let´s mennään!

Mainioita videoita :)

Tällä viikolla olen taas asustellut isovanhemmillani, vaikka viikonlopun olin toki kotona. Olen yrittänyt ottaa tavaksi käydä kävelyllä joka ilta, se piristää mukavasti ja nukun öisin paremmin. Päivällä vaikutusta en kyllä huomaa, pakko myöntää, sillä meinnaan nukahtaa koulutunneille... Noh, kyllä se riippuu aineestakin!

Tälle päivälle olin varannut ajan terveydenhoitajalle rokotussuunnitelman tekoa varten. Tarvitsen jenkkeihin twinrixin eli A- ja B-hepatiittiyhdistelma rokotteen sekä aivokalvontulehdukseen rokotteen. Edellinen ei ollut pakollinen mutta erittäin suositeltava ja jotkut koulut kuulemma vaativat sen oppilailtaan. Olin kyllä todella järkyttynyt kun lukioni terveydenhoitaja (jota en ollut aikaisemmin tavannut) osottautui erittäin mukavaksi, iloiseksi, pirteäksi ja ystävälliseksi vanhemmaksi naiseksi. En ole ikinä ennen törmännyt terveydenhoitajaan jota voisi luonnehtia noilla sanoin! Saimme kaikki rokotuksiin liityvät asiat suuniteltua ja 7.2 olisi sitten ensimmäisen rokotteen aika, elokuun alussa viimeinen.

Tämän jälkeen kävin vielä mantsan tunnilla ja pääsinkin mummulaan sitten kolmen aikaan. Isikin kävi minua täällä katsomassa :)) ! Nyt olisi hyvä aika kaivaa maantiedon kirjat esille, sillä maananai alkaa mantsan kokeella ja matikan kertauksella.


Kävin muuten maanantaina varaamassa kampaajalle ajan ja aika olisikin huomiseksi (torstaiksi)! Jeij! Olikin jo aika... Varasin ajan leikkaukseen ja värjäykseen, yritän muistaa ottaa ennen ja jälkeen kuvan, mutta vielä en paljasta mitä aion tukalleni tehdä. Ja jos ihan totta puhutaan, en tiedä sitä itsekään...

Oli kyllä aika epätoivoinen alkuviikko. Maanantaina olin jotenkin normaalia pöljempi; kun ruotsin tunnilla kysyttiin, kirjoitetaanko nimeni yhdellä vai kahdella i:llä, vastaan: "yhdellä... eiku kahdella!!!" kyllä kysyjä katsoi pitkään, enkä itse voinut muuta kuin nauraa. Ei kukaan ole ikinä kysynyt tuollaista aikaisemmin :DD Sitten kävelin koulun jälkeen kampaamoon varaamaan aikaa ja unohdan puhelinnumeroni (kun kampaaja pyysi puh.numeroa) vaikka sama numero on ollut minulla 3.luokalta asti!  Tiistaina jaksoin olla kaksi tuntia koulussa, tuli hypärin aika ja päätinki sitte hypätä bussiin ja lähteä siskon luo. Jäi äikän ja ruotsintunti sitte välistä, mutta ei mahda mitään :)

Jaa, jatkampa romaanin kirjoittamista joku toinen päivä... Mukavaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Minäki oon menossa vaihtoon yhdysvaltoihin 2012-2013 ja järjestönä AFS! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! En ole vielä kuullut aikaisemmin kenenkään olevan lähdössä AFS:n kautta usaan 12-13!! (: Sepäs saattaa olla sitte että me vielä tavataan AFS:n kautta ihan livenä =)

      Poista