tiistai 10. heinäkuuta 2012

paniikki

29 päivää lähtöön!
tai jos ihan totta puhutaan niin lähden kotoa jo 28 päivän päästä helsinkiin!


Täytyy myöntää, että vähitellen alkaa paniikki iskeä! Päivät vain hupenevat ja olisi vielä ihan hitosti tekemistä! Tällä viikolla käyn suuhygienistillä, keuhkoröntgenissä ja ostamassa ainakin matkalaukun (ehkä lisää tuliaisia...). Ja se todistuskin pitäisi kääntää! Kohta pitäisi jo alkaa pakkailua suunnittelemaan! Ja nyt voin sanoa, että tämän paniikin mukana alkaa tulla jännitys!






Sijoitustiedot ja perheen saatuani olen vain odottanut innolla lähtöä, eikä minua ole erityisemmin jännittänyt. Mutta nyt vähitellen on tullut sellaisia "mitä mä oikeasti olen tekemässä?"-fiiliksiä, varsinki silloin kun on nähnyt kavereita tai perheen/sukulaisten kanssa viettänyt aikaa. On jo vähitellen alkanut miettimään ihmisiä nähdessää, että en tule näkemään häntäkään yli vuoteen! Se on useimmiten jotenkin pelottava ja surullinen tunne. Tämä ei ole kyllä yhtään vähentänyt sitä odotusta ja positiivista jännitystä jota tuntee miettiessään lähtöpäivää elokuussa!



Tänään tuli postissa saapumisilmoitus kirjatusta kirjeestä! Eli siis pitää käydä tuosta lähipostista se hakemassa ja siellä toivottavasti on passi ja viisumi ainakin :)



Ostin muuten jo jonkin verran tuliaisia tuolla helsinki-tukholma-helsinki-mikkeli-helsinki -reissulla! Voin esitellä niitäkin jos joku sitä haluaa.

Muokkailin vähän blogini ulkomuotoa ja lisäilin noita sivupalkki juttuja :)
Muistakaahan vastata tuohon yläreunan kyselyynkin!

Kuvat täältä

2 kommenttia:

  1. Hei mua ainaki kiinnostais mitä oot ostanu hostperheelles tuliaisiksi! :))

    Tää sun blogi on tosi kiva, tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos tykkäät! ;)
      Mäpäs teen joku päivä sitte postauksen niistä tuliaisista, vaikka en kyllä tiiä onko ne niin "kivoja" ;D

      Poista