lauantai 18. helmikuuta 2012

Vedetään pikainen yhteenveto tästä viikosta! Tiistai ja keskiviikko olivat ihan normaaleja koulupäiviä mutta torstaina olikin penkkarit! Eli aamulla piti olla vain 1 bilsan tunti ja loppupäivä sitten abien juhlia ja penkkariajoa. No ei se eka tuntikaan ihan perinteinen ollut kun kourallinen abeja tuli pitämään meille tuntia ja ajoivat opettajan pois. Sitten me mentiinkin saliin, kuunneltiin abien tekemiä lauluja ja katsottiin abivideo!

Sen jäläkeen karkasimme syömään, tai no kaverin kanssa mentiin fiksusti eka kahville ja sen jälkeen mäkkiin (: Puoli kahden aikaan mentiin sitten kadunvarteen muitten meidän koululaisten kanssa huutamaan meidän lukion nimeä ja muita "iskulauseita".

Eilen perjantaina olisi tosiaan ollut wanhojen tanssit, mutta ku en wanha ole niin en jaksant lähteä edes katsomaan. Sen sijaan varasin ajan shiatsuun yhdelle tutulle tämän niskan takia. No niska tosiaan oli jumissa hänenkin mielestään ja sen käsittelyn jälkeen oli kyllä hartiat niin hellänä! Onneksi ne nyt alkavat menemään sitten parempaan suuntaan ja varasin ajankin jo ens perjantaiksi, jos nyt saatais hoidettua kerralla niskat kuntoon!

Viimeviikolla tuli tehtyä parit ostokset, farkut ja irtokynnet nii ja lippu peliin tietysti :)
Ja tästä kassista löytyy:


Oli kyllä jotenkin tosi kivat pillifarkut, jotka myös venyy vähän kuin legginssit!

Mutta siis eilen tuli oltua Kärpät-HIFK pelissä, joka ei kyllä päättynyt niin kuin olisin toivonut. Mulla oli pelissä vähän huono olo ja yskää enkä vaan jaksanut kaivaa kameraa laukusta! Pelin alussa Sakari Kuosmanen lauloi Finlandia-hymnin ja tämän esityksen oisin kyllä voinut ottaa videolle, mutta paha sitä on jälkikäteen surra.
Illan kärppä oli maalivahti Johan Backlund

Ja Ohtamaa joutuikin sitten sairaslomalle! :(
Blogi käänsi tän kuvan ihan ite, enkä jaksanut nyt alkaa
tappelemaan sen kanssa...
Semmoisia perjantai fiiliksiä, mutta sitten tähän päivään. Mulla tosiaan alkoi jo eilen semmoinen räkäinen hinkuyskä jos joku nyt tuosta tajuaa mitä tarkoitan. Kurkku kipenä ja mahdollisesti kuumetta, ei voi tietää kun kuumemittari on kadonnut muutossa :D  Jotenka sängyn pohjalla pysytellään!

Oli muuten tosi reilu, kun meidän äitiä ei saa kirveelläkään shoppailemaan ja tänä aamua se kysyy et haluaisinko lähtä sen kaa shoppaileen ku mun siskot on sen aikaa tallilla... Oli ihan hiukkasen semmonen "are u kidding me?" Tosi reilua, mutta ei, en tosiaankaan halua nyt poistua kun teetä keittämään ja nopeasti takaisin sänkyyn!

Bafucin on kaveri <3
Mutta nämä maistuvat ja näyttävätkin nii järkyttäviltä,
että kyllä pitäisi jo itsesuojeluvaiston herätä jos
joku (äiti) käskee näitä syödä !

Saimpas Sandelta kuvat meidän reissusta! Jos löytyy jotain
erityisen kivoja, niin täytyy väläytellä niitä täälläkin!

Minä lähetin Sandelle ystävänpäiväkortin ja sain
eilen pelissä häneltä tälläisen positiivareitten vihkosen
sekä kaks muumitikkaria! (kyllä sande tietää että
Nipsu on mun suosikkihahmo!!!)

Mutta nyt voisin mennä juomaan jotain lämmintä! Ja tälläiset sängynpohjapäivät voi vietää vaikka katselemalla leffoja, tv:tä tai sarjoja netistä tai boxilta. Ps. Kuka on piilottanut mun amalie-leffan!?!

Jos tässä jaksan vielä myöhemmin, voisin postailla jotain vahtoon liittyvää kun sellaista blogia moni etsii, mutta minulla tulee harvoin siitä postailtua (:

Aurinkoista (ainakin täällä Oulun seudulla) viikonloppua kaikille!
R


Edit: Kuumemittarikin löytyi, ja näytti 38.5 eli sängynpohjalla pysytellään varmaan ainakin pari päivää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti