keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Arkea ja juhlaa

Tämä aamu alkoikin mahtavasti 30 asteen pakkasella. Tänään alkoikin uusi jakso koulussa ja koulua oli 11.15-16.00 mutta meinasin kyllä missata ekan mantsan tunnin kun isi oli unohtanut laittaa autoon roikan :)) Jouduttiin lähtemään puoli tuntia myöhässä kun ootettiin että auto käynnistyis mutta en kuitenkaan myöhästynyt kuin pari minuuttia. Juoksin sinne luokkaan jossa kaikki muut tietenkin olivat jo ja löysin sieltä ihmisten seasta jopa yhden tutunkin jonka vieressä olikin tyhjä paikka!

Tänään alkaneet kurssit vaikuttaa ihan kivoilta, huomenna alkais kuitenkin bilsa2, liikunta ja terveystieto jotka kaikki kyllä epäilyttää kovasti... Mutta sepäs nähdään huomenna millaisia aineita ne ovat. Tykkään kyllä kovasti tämän jakson lukkarista, mukavia päiviä, vain tiistaina on 8.15-16.00 ja viikon ainoa hypäri osuu maanantaille. Hypärithän on sinänsä kivoja, mutta minun ongelmani on se, etten jaksa tulla kouluun enää hypärin jälkeen :D Tämä maanantain hypäri on kyllä todella ikävästi 11-14.45 ja äikän tunnille pitäisi vielä tulla... Saas nähä kuinka usein minua nähdään maanantaisin äikän tunnilla!

Mutta nyt siirryn lauantaihin, jolloin kävin kaupungilla ja pelissä. Kaupungilla kävin kahvilla ystäväni J:n kanssa ja aika kyllä loppuin taas kesken kun piti lähteä hallille kävelemään :/ Olisi ollut vielä niin paljon juorut öö... keskusteltavaa!! :) Mutta tosiaan puoli viiden aikaan lähdin kävelemään kaupungilta raksilaan, kävin raksilan prismasta ostamassa lipun, nappasin Sanden mukaani ja lähdettiin hallille.

Tässä pari kuvaa joita otin pelistä, kuvat on aika kaukaa otettuja kun pitäisi hankkia parempi putki kameraan. Ja kamerasta loppu akku sitten eka erän jälkeen joten osan kuvista otin saanan kameralla. Mutta tässä nyt alkupelistä kuvia:
Yksinäinen Niemelä...

Pojat kiekkoilee polvillaan... Käy se näinkin!

Humli tutkii jäänpintaa

Nuorten kenttä menossa vaihtoon, Pokka, Junttila, Donskoi, Eklund ja Komulainen

Vähän perspektiiviä, mistäs nämä kuvat onkaan otettu.


Mää valkkasin tuolta jo kaikkia hyviä kuvia, mutta mulla meni mun valitut kuvat sekaisin ja nämä on nyt ihan arvalla otettuja... Mutta tähän alle vielä saanan kameralla otettuja kuvia fani cornerista jossa oli slovakialainen puolustaja Jozef Stümpel ja ruotsalainen maalivahti Johan Backlund.
Voittohan se sieltä tuli ja pitihän sitä tulla faneja sitten kiittämään (:

Iloiset tunnelmat pelin jälkeen!

Josef Stümpel ja Johan Backlund

Melko uusi mokkemme Johan Backlund


Ja jotta ääni kuuluisi paremmin, otettiin megafoni käyttöön...
Tämmöisiä tunnelmia siis lauantain Kärpät-Saipa pelistä. Mukava oli myös nähdä tuttuja pelin jälkeen :)))
Äiti tulikin sitten hakemaan meidät ja mentiin saanan luo iltakahville. Saana oli leiponut söpöjä sydämen muotoisia runebergin torttuja!
Voi että, kun nuo peppi- ja eemeli-mukit on söpöjä!

Nam!

Ja nyt vauhdilla nukkumaan niin jaksan huomenna nousta aikaisin ja olla valmiina lähtöön klo. 7.15!!

2 kommenttia:

  1. miten mää oon oikeen onnistunu laitaan melki samoja kuvia omaan blogiin joita annoin sulle vaikka kuinka yritin katoo ettei olis :DD

    VastaaPoista