perjantai 3. helmikuuta 2012

Music


Suunnittelin juuri itselleni soittolistaa youtubessa ja aattelin sitte kirjoittaa tännekki vähän musiikista :)
Mä olen varmaan jotenkin hyvin epänormaali nuori, kun arvostan paljon enemmän kotimaista musiikkia kuin ulkomaista ;) Ja toiseksi, en ole sellaista tyyppiä, että kuljen aina nappulat korvissa ja kuuntelen musiikkia. Jos joskus kuuntelen jotain kännykästä, niin olen yleensä kävelyllä ja radio megasta kuuluu kärppien peli :D Useimmiten radiosta ei kuitenkaan kuulu peliä kun olen kävelyllä vaan nautin hiljaisuudesta (no joo, kaupungissahan onkin yleensä hirveen hiljaista...) ja mietin kaikenlaista. Radiosta kuuntelen kyllä ihan sekasi ulkomaista ja kotimaista musiikkia mutta kun youtubesta jottain alan kuuntelemaan nii kuuntelen yleensä ihan kotimaista musiikkia (tämän huomaa myös jos tutkii mun soittolistoja). Olen myös hyvin kaikkiruokainen musiikkilajien kanssa, kuuntelen poppia, rockia, räppiä, iloisia, surullisia, hitaita ja oikeestaan melkein millaisia vain kappaleita. Tärkeintä on, että siinä kappaleessa on jokin sanoma tai kertomus joka koskettaa. Kyllä mun musiikkimakuun mahtuu montakin ulkomaalaista kipaletta ja erityisesti joitakin tiettyjä laulajia. Nyt on vaan semmonen olo, että on jotenkin alkanut arvostamaan suomalaisuutta ja suomenkieltä ja oikeastaan tuota (soitto)listaa teenkin vaihtoa ajatellen. Eli kun haluaa kuunnella itselleen tärkeitä kappaleita (suomenkielisiä), nii oon tehnyt niistä jo soittolistan valmiiksi (:
Luulen, että olen perinyt tämän kotimaisuusgeenin toiselta siskoltani (sori vain sisko ! ) sillä hän kuuntelee paljon kotimaista musiikkia. En halua kertoa mitään bändejä tai kappaleita jotka ovat minulle tärkeitä, sillä ne kertovat aika paljon minusta ja ovat minulle henkilökohtaisia asioita :) Sen lisäksi, tätä blogiahan voi (valitettavasti) lukea kuka vain, myös sellaiset (tutut)ihmiset joille en missään nimessä halua kertoa sellaisia asioita itsestäni.

Kuvat: we heart it

Voisinkin joskus tehdä oman postauksen noista eri kappaleiden hyvistä, hauskoista ja kivoista lauseista/kohdista :) 

Mutta oikein mukavaa ja iloista ja rauhallista ja ja rentoa viikoloppua kaikille! =))
R

I'm amazed how damn low people can go only by being themselves

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) En yleensä kuuntele kovinkaanpaljon suomalaista musiikkia muuta aattelin tässä jonku aikaa sitten tehdä valmiiksi jonku pienen soittolistan suomalaisesta musiikista vaihtivuoden sellasia hetkiä varten ku iskee kauhea kotiikävä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä varten minäkin nyt yritän valkata parhaita kipaleita ;) En kyllä tiedä, onko erityisen hyvä idea kuunnella surullisia suomalaisia kappaleita, kun on hirveä koti-ikävä ;D

   Poista
 2. tosi kauniita kuvia tässä sun blogissa! Ja myös noi matkakuvat oli kivoja! olen uusi lukija, joten en ole ehtinyt selailla vielä kauheasti tätä blogia, mutta olis kiva jos laittasit niistä lemmikeistä postauksen! (::

  ja kiva ulkoasu, ihanan erilainen!!

  http://mmilya.blogspot.com <-- Saa tulla moikkaamaan munkin blogiin :) Ilahdun kommenteista ja jos tykkäsit, niin lukijaksikin saa liittyä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia kauhiasti :)) Lemmikeistä löytyy tosiaan yki postaus, mutta eiköhän niitä tule vielä lisääkin! (:

   Itse tykkään tästä ulkoasusta kanssa, kun tää on semmonen aika neutraali (:

   Ja menen kyllä lueskelemaan sinunkin blogiasi!

   Poista