lauantai 4. helmikuuta 2012

Ajatuksia

Pakko tulla jakamaan erään päivän pohdintani tänne :)
Harmittaa hirveästi kun en muista miten tuo tuosta vielä jatkui, aihe nimittäin vaihtui jotenkin sujuvasti ja pohdinta jatkui ! Ja btw, tähän ajatuksen kauniiseen kulkuun meni varmaan aikaa ½-1 min.


Jos jääkiekkoilija lähtee pukuhuoneeseen, mutta siellä pukuhuoneessa makaakin joku maassa niin, että pelaaja ei huomaa sitä ja astuun sen sormien päälle, niin onko se luistimenterä niin terävä, että ne sormet katkeavat? Mutta luistimenterähän on kyllä tasainen pohjasta, että ei se mikään ”veitsi” ole. Mutta jos ne terät on hyvin teroitettu? Mun luistimien terät oli ainakin viime vuona jotenkin tylsät, pitäisiköhän ne käyttää teroituksessa.

Pitääköhän semmosia pienten lasten harjoitushokkareita teroittaa…? Ku ne on niin pienet, että voikohan niitä edes terottaa, tai ainakin luulis että ne on suunniteltu silleen, että ei tarvis terottaa. Vähän hankalaa, kun niitä harjoitushokkareita myydään vaaleanpunaisina ja – sinisinä. Jos haluaa säästää ja käyttää samoja luistimia kaikilla lapsilla vuoronperään, niin tulisiko ostaa punaiset vai siniset luistimet? Kun myytäis mustia ja valkoisia harjoitushokkareita nii ois paljon parempi. Sitten voi ostaa vaikka valkoiset, mutta vois olla että pojan mielestä ne muistuttais liikaa kaunokeita kun ne ovat valkoiset, eli ehkä mustat ois paremmat. Mutta se on kyllä sitten epäreilua, että valitsee sen perusteella että pojalle sopii ja ajattelee vaan, että kyllä tytölle käy mikä vain.

 Mut sitten jos kaikki lapset ovatkin samaa sukupuolta ja on ostanut ”väärän” väriset luistimet :D Juu, saa nauraa... Mutta tästäpä rakentui mahtava aasinsilta tämänpäivän suunnitelmiin! Eli jääkiekkoon!! Illalla ois tosiaan Kärpät-Saipa peli jos vaan sinne asti pääsisin, ennen peliä ois tarkoitus nähdä keskustassa rakasta ystävääni joka asuu nykyään ihan liian kaukana <3 Jos hän nyt vain ei tee ohareita... ;) Mutta ainakin tiedetään mistä minut löytää klo 17 alkaen !

Iloista lauantaita kaikille!
R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti