torstai 27. kesäkuuta 2013

Back in Finland!

Takas on nyt Suomeen siis päästy, muutama vuorokausi tuon matkailun ja orientaatioiden parissa tuli vietettyä ja nämä viimeiset päivät ovat olleen niin paljon odottelua. Mutta loppujen lopuksi löysin itseni helsingin lentoasemalta! Ja laukutkin löysivät tiensä sinne.

Suomi näyttää niin siistiltä, siis sillä tavalla, ettei kadut ole täynnä mainostauluja, kadut näyttävät muutenkin ehjiltä ja talot ovat nättejä ja hyvässä kunnossa. Vessan ovet aukeavat ulospäin, samoin ulko-ovet (arvatkaa vaan kuika monesti olen kävelly päin ovea...) ja sisällä pitäis ottaa kengät pois jalasta heti ovesta tultua. Ovissa on kahvat ja valokatkaisimet on niin isot! Ja nämäkin on vain joitakin esimerkkejä asioista jotka ihmetyttää.

Oli aivan uskomatonta nähdä yhtäkkiä taas oma perhe (tai ainakin melkein koko perhe), joita oli nähnyt vain skypessä viimeiset 10,5kk! Vielä muutama päivä ja pääsen Ouluuun ja sitten pääsee näkemään kaikkia muitakin sukulaisia ja kavereita!!! (:

2 kommenttia:

  1. tervetuloa takaisin! mitä muita juttuja on, jotka ihmetyttää tai tuntuu nyt oudoilta? kai kirjoitat vielä jokusen postauksen suomeen "sopeutumisesta" ja jenkki-suomi -eroista? :)

    VastaaPoista
  2. jatkatko bloggausta?

    VastaaPoista