perjantai 1. maaliskuuta 2013

Viikot vierii!

Vau, onko siitä ihan tosissaan melkein kolme viikkoa, kun viimeksi tänne kirjoittelin jotain?!? No, täytyy puolustautua sillä, että mulla oli tosi kiireisiä viikonloppuja helmikuussa (:

15-18.2 Mä lensin ihan yksikseni Indianapoliksesta Atlantaan! Kävin moikkaamassa tätiäni perheineen. Se oli ihan tosi kiva viikonloppu, harmi vain kun aika loppui kesken. Onneksi tuo maanantai oli vapaata koulusta, niin pystyin olemaan edes yhden päivän pitempään. Atlantan keskustassa me ei kyllä käyty ollenkaan, oikeastaan vaan vietettiin aikaa siellä kotona ja naapurustossa. Me ajeltiin mun serkun Valtterin kanssa melkein joka päivä ympäri sitä naapurustoa golfkärryillä! Siellä on ihan kauheasti golfkärryteitä ja kaikilla on omat golfkärryt :D Niin ja sainhan mä toki suomalaisia herkkujakin ja puhua suomea! Kuten sanottu, viikonloppu meni ihan liian nopeasti, mutta ihan hyvä että kerkesin takas kotiin ennenkuin tulin sairaaksi. Tiistai ja keskiviikko olin jossain flunssassa, mutta torstain ja perjantain jo takas koulussa.

Seuraavakin viikonloppu (22-24) oli tositosi kiva ja hujahti vauhdilla ohi! Meille tuli eräs vieras ja me muunmuassa katsottiin (taas kerran) Holiday Spectacular-esitys, vietettiin päivä indianapoliksessa, käytiin tosi hyvässä konsertissa ja muuten vaan hengailtiin.

Ja taas olisi tekemistä viikonlopulle, nimittäin huomenaamusta klo.7 me lähdetään momin kanssa ajelemaan Cincinnatiin, Ohioo, katsomaan Carolinen kuorokilpailuja! Ja vietellään jonkin aikaa sitten siellä, mutta tarkoitus olis kuitenkin olla jo 2-3 aikaan iltapäivästä kotona. Sunnuntaina meidän oli tarkoitus mennä Champaigniin tapaamaan momin vanhempia lounaanmerkeissä, mutta he päättivätkin ajaa tänne, eli meidän ei tarvi reissata :)

Koulussa ei oikeastaan ole tapahtunut mitään jännempiä, aikanaan ei muista mitään mainitsemisen arvoista juuri nyt. Muutaman kerran meillä on koulu alkanut 2 tuntia myöhässä jään takia.
Musta alkaa vähitellen kyllä tuntua, että painoa on tullut lisää ihan reippaasti, mutta en kyllä halua punnita itseäni... Mutta sitä voi sitten murehtia Suomessa. Olen kyllä miettinytkin ihan vinkkinä amerikkalaisille, että jos haluat pudottaa painoa niin muuta johonkin toiseen maahan. Usassa tämä ruokakulttuuri on kyllä ihan mahdotonta, jos ei sitten tee aina itse ruokaa kotona (ja sehän täällä se juttu onkin, kun käydään niin usein ulkona syömässä). Haha, tämmöinen pikku avautuminen lopussa :P

9 kommenttia:

 1. tuo laihdutusvinkki on hyvä ;)
  mamma

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä tosi mukavia viikonloppuja!!!
  A*i

  VastaaPoista
 3. Niin älä siitä painosta murehdi, kun tuut takas tänne niin aletaan taas ahkerana käymään salilla! ;D ja Golfkärrystä tulee mieleen muuten se valtsun video, jossa se ajaa ja kuuntelee poika saunoo :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tosiaan aletaan!!! Joo, nii mekin ajeltiin siellä golfkärryllä samoja teitä ja kuunnletiin valtsun puhelimesta poika saunoo ja pienissä häissä :D

   Poista
 4. Onko sulla muuten muistissa, että AFS:n sääntöjen mukaan kaikenlaisilla moottoriajoneuvoilla ajo on ehdottomasti kielletty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, moottoriajoneuvon kyydissä oleminen ei varmaan ole afs:nkään säännöissä kiellettyä...

   Poista
  2. Joo, makin mietin etta luuletko sen tarkoittavan myos auton kyydissa istumista? :D Ja miksikohan tunsit tarvetta muistuttaa minua tasta...?

   Poista