perjantai 30. marraskuuta 2012

It's time for Holiday Spec!

Huh huh, järjettömästä viikosta selvittyä ja luvassa olisi vielä järjettömämpi viikko! Tällä viikolla meillä oli tiistaina ja torstaina kuoroharkat 6-10 ja huomenna (lauantaina) ois harkat 8.45-9.30 sekä 1-5. Ette voi käsittää kuinka väsynyt olen, siis ihan silleen tuntuu että joka paikkaa särkee, ei ainoastaan pää oo sekasi. Ens viikolla meillä ois maanantaina ja tiistaina harkat 6-10 ja sitten alkaakin "Holiday Spectacular"-esitykset! Keskiviikko, torstai, perjantai 6.30-11, lauantai 1. esitys klo 1 ja 2. esitys klo 5. Huh, ette voi edes kuvitella kuinka onnellinen olen viikon päästä lauantai iltana! 

Meidän koululla on siis tosi hyvä ja tasokas show choir, eli siis meillä on vissiin 13 kuoroa ja yhdessä kuorossa 30-60 oppilasta. Mun hostmomin ja -siskon mukaan usassa on siis kahdenlaisia "kuoro-ohjelmia" kouluissa, eli joko semmonen perinteinen; seisotaan paikallaan aina samanlaiset mekot, kaavut, miksi niitä sanotaan? päällä tai sitten tämmönen mikä meillä on eli asut vaihtuu jokaiseen konserttiin ja meillä on koreografiat suunniteltu joihinkin esityksiin. 

Mää oon semmosessa aika alkeis kuorossa, jos niin vois sanoa (oletettavasti kun en ole ikinä kuorossa ollut :D). Meillä on yks ihan oma esitys koreografian kanssa, yks tosi lyhyt tanssi- ja lauluesitys 5-6 kuoron kanssa, yksi lauluesitys toisen kuoron kanssa ja sitten 5 laulua kaikkien kuorojen kanssa. Tuo kaikkien kuorojen kanssa esiintyminen on aika mahtavaa, koska se kuulostaa niin siistitä! Voitte vaan kuvitella miltä monta sataa oppilasta yhdellä lavalla näyttää... Ja voi sitä työtä mitä sitä varten piti nähdä, että ne kuoro-opettajat sai kaikki sinne lavalle johonkin järjestykseen...

Meidän koululla järjestetään siis joka vuosi "Holiday Spectacular"-konsertti ja kun useimmissa kouluissa järjestetään yksi konserttiesitys, niin meidän koululla on 5 esitystä ja kaikki loppuunmyyty! Nyt taidan kyllä painua nukkumaan kun huomenna pitää lähtä harjoittelemaan aamusta ja yrittää tehdä kovasti läksyjä ensi viikkoa varten!

Niin, ja oon jo monesti yrittänyt tehdä postausta meidän cincinnati reissusta muutamia viikkoja takaperin, mutta mulla on kuulemma loppunut kuvitila kesken, enkä halua alkaa poistelemaan kuvia vanhoistakaan postauksista... Jos joku tietää ratkaisua tähän, niin olisitko niin ihana että jakaisit tämän ratkaisun?

12 kommenttia:

 1. No huh tuota vauhtia!! Tulee joululoma tarpeeseen. Pinnistä,innistä loppuun saakka! Pidetään peukkuja :o)
  mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, mutta enää onkin muutama viikko jäljellä!

   Poista
 2. kokeileppa ladata kuvia flicrin kautta (en oo varma miten toi kirjotetaan) jospa sitte onnistuis. Muillaki on käyny sama juttu ku sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti kommentista, otinkin asiasta vaarin ja nyt saan laitettua kuvia sen kautta! (:

   Poista
 3. Joo Flickr on hyvä ja ite käytin sitä aikaisemmin, kun vaihdoin Photobuckettiin. Jos et osaa laittaa sieltä käsin postauksiin, niin Googlesta löytyy varmasti oikeilla hakusanoilla :)

  VastaaPoista
 4. sama juttu mulla, tuon kuvatilan kanssa.. eli emme tässäkään asiassa ole yksin!! :D

  VastaaPoista
 5. Onko "ihana" kuoro-ope elementeissään ja muistatko ihan varmasti pukea
  kaikki kuorovaatteet päälle ; )

  täti-t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kaikki kolme kuoronopea on ihan elementeissään ja meininkin yllensä tosi hyvä! Ja olen muistanut pukea jokaisen kuorovatteen päälleni esiintymiseen ;)

   Poista
 6. flickrin kautta juu! täällä on hyvät ja selkeet ohjeet:

  http://saara-kissntell.blogspot.fi/2011/11/miten-ladata-kuvat-flickrin-kautta.html

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ihan kauheasti, en meinannutkaan millään tajuta aluksi että miten ne kuvat saa lisättyä!

   Poista