keskiviikko 7. marraskuuta 2012

The weekend!

Taas on taukoa pidetty ja pahoittelen sitä ;) Mulla on vaan elämä ollut niin hektistä nyt muutamat viikot etten ole kerennyt kirjoitella enkä ole vielä ehtinyt vastailla teidän kaikkiin kysymyksiinkään! Kysymys kuuluukin, haluaisitteko että julkaisen jo ne kysymykset vastauksineen joihin olen saanut vastattua vai mieluummin kaikki kysymykset ja vastaukset samassa postauksessa?

Viime viikko meni aikamoisissa jännityksissä (oli olo taas kuin pikkulapsella joka odottaa joulupukkia), kun torstaina saapui kauan odottamani vieraat Suomesta! Tätini ja hänen miehensä tulivat Chicagoon työmatkalle ja poikkesivat sitten tänne Carmeliin muutamaksi päiväksi ennen kotiin paluuta. He tulivat torstai-iltana ja lähtivät lauantai-iltana. Torstaina syötiin päivällinen kotona ja he jakoivat tuliaisia! Minun poppoolta (ja minäkin olin siis tavallaan mukana :D) tuli 5 muumimukia hostperheelle! Minä taas sain aika paljon tuliaisia loppujen lopuksi, karkkia, suklaata, 2 leffaa, 3 lehteä, joitain meikki- ja hygienitarvikkeita (joita ei siis täältä saa) ja villasukat <3 Terveisiä mummulle ja mummille että kovasti on pidetty villasukkia täällä, lattiat on kylmät!!! 

Perjantaina en sitte mennyt kouluun (haha, hostsisko C oli pahana ;D) vaan me syötiin kunnon aamiainen minä, momi sekä vieraat ja suunnattiin Indianapolikseen! Oli ihan kivaa minullekin, en ole käynyt siellä kuin kahdesti (1. eläntarhassa ja 2. kerta kun oltiin valokuvaamassa, en ookkaan tainnut tästä valokuvausjutusta mainita blogissa?). Käveleskeltiin vähän, käytiin jossain tavallaan kaupungintalossa ja mentiin syömään. Sieltä tultiin sitten kotiin ja mentiin vähän myöhemmin syömään päivällinen Carmelin keskustaan ja käytiin sielläkin vähän käveleskelemässä. Lauantaina C lähti Chicagoon Art History luokan kanssa (älkää kysykö, mulla ei oo mitään tietoa miksi art history luokka tekee jotain reissuja chicagoon :D) ja dadi lähti ottamaan valokuvia johonkin maratonikisaa joten me syötiin taas aamiainen momin kanssa ja lähdetiin tuohon meidän lähi ostoskeskukseen. Shoppailessa menikin muutamia tunteja ja ostin tuliaisia äitille, isille ja siskoille. Täti myös osti mulle hupparin ja tossukat niin ei tarvi palella täällä kylmenevässä ilmassa! (Mulla ei oo mitään syystakkia, enkä ihan vielä viiti alkaa toppatakkia käyttämään joten mennään hupparilla ;)) Jatkettiin sieltä sitten lounaalle Steak 'n Shake:iin, ihan mun lemppari pikaruokaravintolaan täällä, koska ne pirtelöt <3  Lauantai-iltana heidän täytyikin jo suunnata Indianapoliksen lentokenttää kohti ja piti sanoa heipat mikä ei ollut ihan helppoa.

Oli kyllä ihan tosi kiva kun he pääsivät käymään täällä! Huomasi samalla kuinka paljon tietää vaikka tämän perheen tavoista ja rutiineista! Ja samalla huomasi kuinka uskallan puhua enkkua paljon enemmän kuin aluksia uskalsin! :D Mun hostvanhemmat tykkäs tosi paljon vieraista ja puhuivat että haluavat tavata vielä uudestaan jos he joskus usaan tulevat käymään (huom. siis T ja J, en oo varma sanoivatko he tätä jo teille mutta mä ainakin kuulin että he tälläisiä puhuivat!).

Tulipas pitkä sepostus asiasta, noh taas kouluun... Se menee tosi hitaasti, ja mä olin ihan 100 prosenttisen varma etten selviä hengissä tästä päivästä! Maanantaille oli kauheesti läksyä ja myös maanantaina piti tehdä kauheasti läksyjä koska tiistaina me mentiin kuuntelemaan yhtä konserttia ja siihen meni koko ilta. Eli su ja ma illat oli aika kiireisiä ja stressaavia, samoin kyllä tiistai koska piti tehdä niitä läksyjä ennen sitä konserttia puolipimeässä konserttisalissa ja loput sitten puolenyön maissa :) Eli tänään on vihdoinkin se ilta kun ehtii hengähtää! Tosin Health läksyt on tekemättä mutta kyllä ne ehtii!

Se mun afs-liason eli se tukihenkilö Cindy laittoi viestiä ja kysyi pääsisinkö niitten kanssa jääkiekkopeliin perjantain! Ja mähän olin heti valmis, vaikka jotain suunnitelmia oliskin niin ne voi aina odottaa! :D Noh, kyllä mää oikeesti kysyin eka momilta että onko jotain suunnitelmia ennen kuin lupauduin lähtemään mukaan. Sitä siis innolla odottaen ja samoin viikonloppua kun pääsee taas jutskaamaan äitin ja isin kanssa! Ei olla vissiin kolmeen viikkoon taas skypetelty joten innolla odotan! Miten muuten te muut vaihtarit jos luette nyt tätä, kuinka paljon skypetätte kotiin tai oletteko sitten yhteydessä jollain muulla tavalla ja kuinka usein? Ihan vain mielenkiinnosta kyselen :)

Anteeksi epäselvä ajatuksen kulku, kuvattomuus ja kirjoitusvirheet (korjasin kuitenkin sen pahimman virheen: "ja ostin tuliaisia äitille, isille ja sikoille" ja uskokaa tai älkää en tehnyt sitä tahallani!)

11 kommenttia:

 1. Mä yleensä skypettelen porukoitten kanssa kerran kahessa viikossa ja sitten jos on muuten asiaa keskellä viikkoa niin sähköpostilla sitten :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin odotan innolla skypettelyä!!!

  mamma

  VastaaPoista
 3. mää oon ollut koko viikon varma etten selviä koulusta, mutta onneks ollaan jo voiton puolella! ;) ja meijänkin pitäs skypetellä joku päivä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäis ehdottomasti! Saapa nähdä milloin löytyis sopivasti molemmilta aikaa siihen!

   Poista
  2. No niinpä. Toivottavasti ennen joulua! :D

   Poista
 4. julkase jo osa kysymyksistä ja vastauksista :)

  VastaaPoista
 5. Hengissä kotiuduttu. Kiirettä ja hieman väsymystä ollut, mutta ei mitään pahaa :) Ostin muuten Indianapoliksen kentältä niitä sun "iltapalaleipiä" siskoille ja äitille&iskälle ja myös mummukin ja pappa sai niitä maistella. Reissu oli kyllä mahtava ja olis siellä teillä voinut pidempäänkin olla. J kyllä ehdotti, että josko meidän pitäisi tehdä uusi reissu keväällä katsomaan että miten R pärjää ;)
  Sano terkkuja momille ja dadille & siskolle. Mää lähden tuonne mun 600 kg:n harrastuksen pariin.
  Täti-T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että vielä hengissä olette! Olisi kyllä tosi hauska jos tulisitte toisen kerran käymään ;D Ja sekin on kyllä totta, että olisitte voineet olla pitempään, mutta ne olivat kyllä supermahtavat 2,5 päivää! Toivottelin terkkuja ja he kiittelivät!

   Poista