maanantai 19. marraskuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää C!

 Mun viikonloppu meni tosi kivasti! Perjantaina me mentiin katsomaan joku musikaali johonkin
 pienteatteriin ja täytyy kyllä sanoa, että ihan tykkäsin! Enkä meinannut edes nukahtaa kesken kaiken ;) Lauantaina tuli momin vanhemmat käymään ja me mentiin syömään Famous Dave'siin koska oli Carolinen 18-v synttärit! Mä annoin sille lahjaksi lumenen meikkejä (kiitos äitille joka kävi ostamassa ja T:lle joka toi ne mukanaan!), marimekon heijastimen ja muumi-kännykkäkorun.Ja tuntui kyllä tykkäävän kovasti lahjoista!


Illemmalla Caroline vietti sitten kaverisynttäreittä...ulkona! Caroline ja hänen poikaystävä laittoivat nuotion pystyyn ja raahasivat penkkejä sen ympärille (ei mitään tietoa missä mää piileskelin sen aikaa, kun oisin kyllä voinut auttaakin :D No, vissiin mää sitten datasin tai jotain kun tuo meni ihan ohi...). Meillä oli jotain pientä naposteltavaa, hedelmä ja kasvis sekotuksia sekä s'mores:eja! Ne oli kyllä hyviä! Meinattiin paleltua sinne pihalle, kun vietettiin siellä varmaan 3-4 tuntia joten siirryttiin lopulta sisälle ja vieraatkin vähitellen lähti. Paras oli kyllä se, kun viimeisen vieraan lähdettyä tajuttiin että synttärikakkua ei oltu edes aloitettu xD Noh, sitä syötiinkin sitten sunnuntai aamuna aamupalaksi, illalla iltapalaksi ja tänään välipalaksi :D

Sunnuntaipäivä onkin sitten ihan oma tarinansa, sillä silloin me suunnattiin IKEAAN! Mutta taidan siitä kirjoitella joku toinen päivä, kun nyt ei enää jaksa ajatella järkeviä (;

4 kommenttia:

  1. kuulosti mukavalle teidän viikonloppu :o) Synttärikakkua on sitte syöty..... Oliko lumenen meikit ihan uusi juttu C:lle??
    mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva! Kyllä mää ainakin luulisin että, on. En oo nähnyt sillä mitään lumenen juttuja, eikä se ainakaan sanonut mitään vaikka olisi niistä tiennyt jo aiemmin ;)

      Poista
  2. Synttärikakku aamupalaksi on loisto idea. CVS myy Lumenen ihonhoitoa, mutta en tiedä kosmetiikasta.
    m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tää olikin ihan uutta tietoa! Pitääpä käydä vilkaisemassa löytyykö lumenea cvs:stä, jos joskus sinne eksyn!

      Poista