keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sadepäivän ilot ja "ilot"


Hommaa riittää kyllä koulun puolesta! Huomiseksi pitäisi olla enkun esseen 1. painos valmis (ja maanantaiksi sitten viimeisteltynä). Ja tietenkin sitä rakasta historiaa olisi tehtävä... Tosi reilua kun meidän hissan ope jakoi noita tehtävävihkoja kaikille haluaville, eikä me ikinä tehdä niistä mitään tehtäviä eikä se tarkistele niitä, MUTTA kun oon vaihtari niin mun pitää aina tehdä sen aiheen tehtävät ja käydä tarkistuttamassa ne opella... Huomiseksi onneksi on vain yks sivu, maanantaiksi ois 6 sivua noita tehtäviä...

Postista tuli paketti mummilta! Suklaata ja kortti! <3 Ja sain kortin Sandelta ja M:ltäkin! Toissapäivänä tuli myös kortti mummilta ja kirjekuori siskolta! Sieltä paljastui iiiiihana avaimenperä, joka pääsi heti avainta koristamaan ;) Kiitoksia kauheasti kaikille postittajille, on oikeesti tosi kiva saada kortteja ja paketteja!

Avaimenperä saapui kyllä nipinnapin perille, tuosta kolosta se ois mahtunut jo tipahtaan!
6 kommenttia:

 1. Siis järkyttävää väkivaltaa käytetään nuiden kirjeiden perille saamiseen!! vaikka yritin kietoa sen avaimenperän paperiinkin ettei kamalasti sais nuita reikiä aikaiseksi... tai sitte ne on vaan siellä niin epäileväisiä kaiken suhteen..ja me kun niin vaivalla sen postitätin kans pohdittiin että mikä on avaimenperä englanniksi!! :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Olitte kyllä sen ihan nätisti pakanneet, oli silti vaan joku kulma päässyt sieltä esille ja vähän repinyt kuorta. Onneksi tuli kuitenkin perille asti!!!

   Poista
 2. pelolla laitoin tuon kortin postiin ja mietin että meneeköhän se ikinä perille saakka :DD ja rajusti ne näyttää käsittelevän kirjekuoria..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi siis näköjään luottaa, että pitäisi tulla perille! ;)

   Poista
 3. Meille on tullu Thaimaan paketit ja kirjekuoret ruhjeettomina. Olipa hyvä ettei lahja tippunu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Hyvä että thaimaasta tulee kuitenkin paketit perille hyvässä kunnossa! :)

   Poista