tiistai 11. syyskuuta 2012

Navy dress

Käytiin shoppailemassa Carolinen ja hänen poikaystävänsä Connorin kanssa viime sunnuntaina. Minä löysin itsellenin korvikset ja huivin Charming Charliesta ja mekon sitten jostain vaatekaupasta, en muista nimeä!


Mekko on toooosi söpö ainakin mun mielestä! Tuo mekko on niinku periaatteessa Homegomingia varten, vaikken vieläkään tiedä olenko edes menossa sinne :D Mutta kiva mekko silti ja sille löytyy varmasti käyttöä monissa juhlissa :) Ja huom. se ei ole musta mekko, toisin kuin mulla yleensä!

Me ollaan muuten koukututtu momin ja Carolinen kanssa sellaiseen sarjaan kuin "Downtown Abbey", joka sijoittuu 1900-luvun alkupuolelle ja kertoo semmosesta ylempiluokkaisesta perheestä joka asuu kartanossa ja sitten siellä on toki kaikenlaista draamaa meneillää :D Niin, siinä kerrotaan myös paljon niitten palvelijoittelen elämästä ja ongelmia eli siis semmonen kunnon draamasarja! Näillä on nuo jaksot dvdllä, joten me katotaan muutama jakso melkein joka ilta :p

10 kommenttia:

 1. Vau, mekko on upea!!
  t.mmamma

  VastaaPoista
 2. Niin kivan näkönen mekko. Sun perhe vaikuttaa tosi kivalta :))) Hyvä ku oot päässy niin kivaan paikkaan ja perheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä mäkin oon tosi onnellinen, että me tullaan hyvin toimeen, tää perhe on kyllä aika iso osa kokonaiskuvaa ;)

   Poista
 3. ompas hienoja! ei muuta kuin juhliin.
  t.i

  VastaaPoista
 4. Ihana laivastonsininen mekko!!!!! Ja kaikkein muodikkainta pitsiä.
  Downton Abbey on meidänkin lemppari, hankittu myös dvd:nä kun ensin taidettiin katsoa Norjan tv:stä. Tekstityksistä paljon apua. Kuvauksen laatu on uskomatonta.
  Nyt vaan odotellaan lisää kausia samoin kuin game of thronesiin.
  m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä toooosi hyvä tv-sarja ja se laatu on kyllä tosi hyvä! Ja kiitoskia kovasti, tykkään kyllä kovasti tuosta mekosta :)

   Poista