keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Vastaus haasteeseen

Sain Lauralta haasteen vastata näihin kysymyksiin ja kysymykset & vastaukset tulevat siis tässä!

1. Mitä luulet, millainen tulee olemaan ensimmäinen päiväsi vaihto-oppilaana?

  • Tosi hankala kyllä sanoa... Luulen, että olen ihan sekaisin kuin seinäkello, en yhtäkkiä enää ymmärrä sanaakaan englantia enkä varsinkaan osaa puhua sitä! Kauhea stressi ja "paniikki", että nyt en ihan oikeasti tule näkemään perhettä vuoteen enkä edes vielä tiedä millainen vuosi tulee olemaan. Toinen vaihtoehto voisi olla, että kaikki tuntuu kauhean jännältä eikä vielä osaa edes ikävöidä Suomea :D
2. Jos et menisi vaihtoon USAan, minne menisit?

  • Ehdottomasti australiaan tai uuteen-seelantiin! 
3. Mitä pelkäät vaihtovuodessasi eniten?

  • No, emmä tiiä, se perus :D ei saa kavereita, ei tule toimeen perheen kanssa, ei pääse yli koti-ikävästä, jotain kamalaa tapahtuu Suomessa kun olen poissa (okei tämä oli ehkä ykkönen!)...
4. Mitä, jos pelkosi toteutuu?

  • No riippuu toki, mitä "kamalaa" tapahtuu. Lennän takaisin Suomeen ehkä?
5. Mitä aiot tehdä vaihtovuoden jälkeen, onko sulla jo uusia unelmia ja tavoitteita?

  • Ei tosiaankaan ole :D No okei, minusta sen valkolakin päähän saaminen on tavoittelemisen arvoista!


6. Jos samaan paikkaan, minne menet, tulee myös muita suomalaisia vaihtareita, mitä ajattelet siitä?


  • Tää on taas tämmönen kakspiippunen juttu. Oishan se tosi kiva jos siitä suomalaisesta sais kaverin, joka sit säilyisi vuoden jälkeenkin, mutta toisaalta jos viettäisi liikaa aikaa suomalaisen kanssa niin ei ehkä tutustu niin paljon jenkkiläisiin eikä oppis englantia niin hyvin jos se kotimainen ois aina käytössä siinä sivussa. Mutta kyllä mä uskon, että enemmän se ois positiivinen juttu jos tulis suomalainen/suomalaisia samalle alueelle :)


7. Minkä asian haluat kokea eniten USAssa? Koulun, ihmiset, ...ruuan? :D


  • No ehkä kuitenkin ne ihmiset. Toivon ihan kauheasti, että saisin sieltä sellaisia elinikäisiä ystäviä ja toivottasti myös se perhe alkais tuntua ihan omalta! Toisaalta just se arkielämä siellä jotenkin vaan tuntuu niin jännältä, että sitä odotan innolla :D Ainiin ja toki shoppailumahdollisuuksia odotan jo aivan kädet täristen!! 
8. Oletko ajatellut aloittaa jonkun harrastuksen siellä?

  • Olen ajatellut, että haluaisin harrastaa jotain urheilulajia siellä. En ole yhtään vain keksinyt mitä ja siksi odotankin, että saisin sijoitustiedot ja sen koulun tiedot, niin vois alkaa tutkailemaan harrastusmahdollisuuksia!


9. Ihan ok poika pyytää sua promeihin ja suostut. Pari päivää myöhemmin koulun söpöin poika pyytää sua promeihin, mitä teet? :D:D:D


  • Aika tosi paha :D Mut toisaalta kun on jo jotain luvattu, niin en mä luultavasti pystyis lupausta noin vain rikkomaan.


10. Paras Ben&Jerry's maku? xD 


  • En oo maistanut kuin kahta erilaista niin on kyllä tosi hankala sanoa :D

En haasta ketään tekemään tätä, koska tosi monet on jo haastettu ja en jaksa alkaa keksimään mitään kysymyksiä :D Mutta jos jollekin tuli jokin kysymys mieleen, niin rohkeasti vain kysymään niin minäkin saisin ehkä niitä postausaiheita!!! Ja ehdottomasti vastaan kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti