perjantai 25. toukokuuta 2012

Hostfamily from Indiana!

Anteeksi, en keksinyt tähän hätään parempaakaan otsikkoa, mutta tuohan kertoo jo kaiken! Eli, tittidii, sain isäntäperheen ja sijoitustiedot!!

Alkuun turhaa selitystä: kattelin oliko blogiin tullut uusia kommentteja sun muita ja aattelin sit tarkistaa myös sähköpostin samalla kun siinä olin jo gmailiin kirjautuneena (mulla on siis sama tili sähköpostiin ja bloggeriin). Katoin sitte, että Ulla Silvastilta on tullut jotain sähköpostia ja ennen kuin kerkesin avata tätä uutta meiliä niin näin jo ensimmäisen rivin jossa luki "perustiedot isäntäperheestäsi". Sain aivan kauhean slaagin! Mun syke nousi heti aivan järkyttaviin lukemiin, kädet tärisi ja alkoin hyperventiloimaan :DD Sit vaan juoksin ympäri kämppää ja etin mun puhelinta ja soitin mun siskolle! Se luuli, että mää olin saanut jonkin kohtauksen ;D Noh, kyllä mää tavallaan olinkin.... Ja tämä kaikki vain sen takia, että olen koko vuoden henkisesti varautunut siihen, että saan ne tiedot vasta joskus kesällä, ehkä jopa vain viikko ennen lähtöä. No mä puhuinkin sitten koko illan puhelimessa kun piti kaikille ilmotella, että nyt ne mun sijoitustiedot on vihdoinkin tullut!

Ja mä lähden siis ens syksynä kaupunki Indianapoliksen esikaupukiin Carmeliin joka sijaitsee 15 mailin päässä Indianapoliksesta! Carmelissa asuu 80 000 ihmistä ja se on hosmomin mukaan aika hyvää aluetta. Menen kouluun nimeltä Carmel High Schooliin jossa on 4500 oppilasta ja se on (taas hostmomin mukaan) Indianapoliksen parhaimpia kouluja. Hostmom vielä korosti, että se koulu on HUGE! :D


Hostperheeseeni kuuluu äiti Nancy ja isä Karl, jotka molemmat ovat viisikymmentä vuotiaita sekä kaksi tytärtä, -89 syntynyt Ellen ja -94 syntynyt Carolinen. Perheessä on myös kolme sisäkissaa Dexter, Winnie ja Mona. Caroline menee high schoolin senior luokalle ensi syksynä ja ompahan joku tuttu jo siellä koulussa! :)

Sain perheestä yhden kuvan ja papereita, joissa he kertoivat arkipäivästään, mielenkiinnonkohteista, perheestä, joistakin säännöistä, "odotuksista" jne. Heillä on myös ollut vuosina 05-06 ja 07-08 saksalaiset vaihto-oppilaat ja ymmärtääkseni useamminkin lyhytvaihto-oppilaita.

Indianapolis


Perhe vaikutti oikein kivalta ja reilulta. Papereissa oli määritelty aika tarkkaan mitä pitää itse tehdä ja hoitaa ja mitkä tavarat tulee itse kustantaa, mutta sehän on vain hyvä ettei tule mitään väärin ymmärryksiä (: Hostmom laittoi mulle jo meiliä eilen ja kertoi perheestä, alueesta ja aiemmista vaihto-oppilaista ja lopuksi hän vielä pyysi kysymään kaikki mieleen juolahtavat kysymykset! Olen siis tositositositosi onnellinen! Alue ja perhe vaikuttavat tosi mukavilta!! Ainiin perhe tosiaan  oli merkinnyt mielenkiinnonkohteitaan, joihin liittyi ruuanlaitto, musiikinkuuntelu, perhe ja ystävät, televisio katselu, netissä pyöriminen ja jotakin muuta, en enää muista kaikkia! Nuo ovat kyllä munkin mielenkiinnonkohteita, eli toivottavasti tultais sit hyvin toimeen ;)

Indianapolis

Ellen (vanhempi tyttö) muuttaa syksyllä New Jersey:in ja saan hänen huoneensa! Sitten  tämä Caroline on siis minua vuoden vanhempi ja toivonkin, että tulisimme hyvin toimeen! :) Hän taisi pitää shoppailusta jos en nyt väärin muista ja sehän sopii minulle ;D Perhe tykkäsi muutenkin viikonloppuisin shoppailla ja käydä ulkona syömässä. Olen vain nyt niin onnellinen kun tuo perhe kuulostaa niin hyvältä!

Olen vain sen verran pessimisti, että mua pelottaa että tähän tulee vielä jotain mutkia matkaan ja joudunkin vaihtamaan perhettä... Tai sitten en tulekaan yhtään toimeen heidän kanssaan tai jotain.... Vielä voi mennä vaikka mikä pieleen :D

Carmel High School


15 kommenttia:

 1. vouuu onnee, sun hostperhe kuulostaa tosi kivalta!! :) 4500 oppilast on joo kyl aika paljo :D haha.. pikku koulu xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) joo, niimpä... vähän mää varmasti eksyn tonne xDD

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en tiiä mitä oon taas säätäny tossa :D mutta onneks olkoon!! perhees kuulostaa tosi kivalta ja koulukin on kivan iso :D Lennätkö sääkin Chicagoon?

   Poista
  2. kiitos! (: nii, mustakin tuo perhe kuulostaa tooooosi kivalta! Mää ihan varmasti eksyn tuonne kouluun! Joo, nii mää luulen, että lennän chicagoon :)) lennätkö sääki?

   Poista
  3. joo kyllä mää vähän luulen että lennän sinne koska oon siinä Chicagon alue jutussa :D

   Poista
  4. vähän kiva, me varmaanki tavataan sitte!!! ((:

   Poista
 3. ooi onnee! :) ja juu pieni kyläkoulu tuo:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! ja niimpä! :D vähän kyllä jo pelottaa että löydänkö sieltä edes ulos kun ekan kerran joudun sisälle ;))

   Poista
 4. Onnittelut hosteista! Kuulostaa kyllä tosi mukavalsta perheeltä & paikalta :)

  VastaaPoista
 5. oliko afs:llä mahdollisuutta valita mihin osavaltioon haluaa mennä? ite oon ajatellut et ois kiva mennä Missouriin, Illinoisiin tai just tonne Indianaan:)
  oon siis ite menossa (tai ainaki hakenut) vaihtariks usaan 2013-2014!:)
  ps. jäin lukijaks!

  http://revolutionarily.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. afs:llä ei ollut mitään mahdollisuuttaa itse vaikuttaa siihen minnepäin haluaisi mennä (: musta se oli kyllä ihan kiva, ku en ois yhtään tienny minne oisin ite halunnut ;D Kiva ku oot lähössä kans vaihtoon ja jäit lukijaksi ;)Käyn tsekkamassa sunki blogias!

   Poista
 6. Moi hei mitä sun host perhe sano et sun pitää ite kustantaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista mita ne niihin papereihin oli laittaneet että pitää itse kustantaa, mutta tällä kokemuksella mitä oon täällä ollut niin oon maksanut itse kaikki omat ostokset; vaatteet, hygienitarvikkeet jne. Ja myos koulujuttuja kuten graduation "vaatteet" ja jos nyt saan sen yearbook:n tilattua niin myos sen :)

   Poista