keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Yard

En voi millään uskoa, että kesä on alkanut! Tuntuu vain vähän pitemmältä viikonlopulta!

En oo tainnut muistaa kertoa, että me saatiin jo heposet omaan pihaan! Ja siis uudemmille lukijoille tiedoksi, olemme muuttaneet tänne "maalle" 5 kuukautta sitten ja tallin rakennus on tarkoitus aloittaa nyt kesällä. Nyt hepat on laitumella ja heille on siellä valmistumassa katos ihan lähipäivinä. Silloin kun asuttiin Oulussa niin meillä oli hevoset Tupoksessa yksityistallilla ja käytiin siellä sitten joka päivä. Ja siis ollaan käyty viimeiset 10 vuotta, eli voisi sanoa että oli jo aikakin saada hepat omalle pihalle!

Ja pieni tietoisku väliin: Jekku on rautias suomenhevosruuna, syntynyt -96 ja säkä 170cm!
Mici mustanruunikko New forest, syntynyt -97 ja jos en ihan väärin muista niin säkä joitain 135cm luokkaa...

Muutama kuva illasta kun hevoset siirrettiin tänne:
(siskoni ottamia)


Ja muutama kuva tältä aamulta: Ja ei, Micistä ei ole yritetty tehdä avaruusoliota, vaan sillä on ötökkäloimi kesäihottuman takia.

Sitten asiasta kukkapurkkiin (konkreettisesti), tein eilen tuollaiset istutuksen vanhaan pataan.
Käytiin ostamassa vähän kukkia (meillä on melkein naapurissa nyt taimisto!) että tulis vähän kesän tuntua :)
Etualalla on roikkumassa kaksi hopeaputousta, takana on korkeampi pelargonia ja näiden välissä kaksi neilikkaa. 
 Mun mielestä tuli ihan kiva kokonaisuus vaikka itse sanonkin :) Seuraavaksi pitääkin lähteä nostamaan vieläkin suurempi (ja vanhempi) pata johokin kivaan paikkaan niin saan suunnitella siihen jonkin toisenlaisen istutuksen!

Tänään äiti ja isi lähti yhdistetylle työ- ja autonetsimisreissulle. Siis käyvät katsomaas autokaupasta uutta autoa, emme ole hukanneet autoamme :D Siskoni E tulee sitten jossain vaiheessa (toivottavasti) tanne niin ei tarvi viettää koko päivää täällä kaukana sivistyksestä! ;) Meiltähän ei nykyään ole kuin 7 kilometria "kylälle" eli kauppaan tai edes bussipysäkille...

40 lukijan raja rikki! Kiitos vain kaikille, jotka jaksatte seurata mun höpötyksiä! :) Seuraavaksi onkin luvassa postaus siitä, miten AFS muisti minua kirjeellä muutama päivä sitten!

3 kommenttia:

  1. Siis sä oot sairaan onnekas ku teil on hevosii:) Mä oon aina halunnu saada hevosen mut ei oo rahaa:( Mä asun kans maalla tai oikeestaan turunsaaristos:)Kivoi kuvii:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voi kiitos, kyllä kai sitä voi sanoa että on onnekas :D on vaan jo niin tottunut tuohon, että on heposia, ettei osaa ehkä sillä tavalla olla innoissaa niistä (; Oon aina halunnut käydä turunsaaristossa! kiitos :)

      Poista