sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ajatuksia

Anteeksi pitkä tauko! Aika on kulunut vaivan järkyttävällä vauhdilla nyt viime viikon ajan! Alkuviikosta mulla oli vielä kokeita ja ne meni yllättävän hyvin! Voisi sanoa että mulla on parhaiten mennyt 1. ja 5. jakso koulussa siis numeroiden perusteella :)

Lauantaina oli koulua ehkä n. 7 min ja saatiin todistukset käteen. Mun ryhmänohjaaja vielä lähtiessään sano ohimennen mulle jotain, mutta en saanut mitään selvää nii vastasin vaan "joo, kiitos"  Toivottavasti vastaus oli ihan järkevä, mutta luulen, että se siis toivotti hyvää vaihtarivuotta tai jotain... :D Sitten lähdin aika vauhdilla kävelemään pois sieltä, enkä edes silleen tajunnut, että en tule sinne kouluun melkein puoleentoista vuoteen. Jotenkin hassu ajatus :)

Tää kuulostaa varmaan ihan hullulta, mutta kun lueskelen aika paljon noita muitten vaihtareitten blogeja niin tuun surulliseksi niitten puolesta. Lähes kaikki kirjoittelee nyt, että ne on hyvästelleet kavereitaan ja lähtöön on vain muutamia päiviä... Monet miettii sitä, millaista elämä  on Suomessa, onko kaverit muuttuneet, miten sopeutuu taas Suomeen jne. Ja mä mietin, että jos kaikki menee niin ku pitäis niin mä kirjoittelen noita juttuja vuoden päästä. Siis 12 kuukauden päästä mun vaihtarivuosi on melkein ohi! Ja kun monet sanoo, että se aika siellä on mennyt ihan sairaan nopeasti niin mua pelottaa jo nyt, että miten saisin "ajan pysähtymään" siellä. Se voi kyllä olla, että oon tulossa ihan aivan innoissani takas Suomeen sitte, mutta ei sitä koskaan tiedä :D Niin monen blogista on jo saanut lukea, että he haluaisivat vielä edes muutaman päivän lisäaikaa. Ja tiedän, että mulle se on varmasti kova paikka, että kun Suomesta lähtee niin tietää että ne rakkaat näkee alle vuoden kuluttua, mutta entä sitte ku lähteekin usasta? Kun tietää, että joitakin niistä ihmisistä ei tule näkemään_enää_koskaan.

Multa pitäis kieltää pohdiskelu iltaisin...

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :DD pitäis ehkä keskittyä enemmän tähän lähdön pohdiskeluun, ku takas tulon
      ;)

      Poista