lauantai 2. helmikuuta 2013

Backstage video


Backstage video of Holiday Spectacular 2012 at Carmel High School from MVP on Vimeo.

Toivottavasti tämä nyt onnistu, laittakaahan viestiä jos ette saa videota pyörimään! Löysin tämmösen videon meidän Holiday Spec:iin liittyen (meidän koulun kuoron joulukonsertti) ja ajattelin jakaa sen teillekin :) Videolla on tosiaan meidän alkulämmittelyt ennen lauantain ensimmäistä konserttia. Minäkin vilahdan siellä jossain kuvissa, mutta en kyllä itsekään meinaa aina huomata, joten ei kannata ihan kauhealla innolla yrittää etsiä ;) Joillakin on päällä jo esiintymisasut, joillakin vielä ihan normivaatteet, liittyi ihan esiintymisvuoroon, oliko vielä vaihtanut vaatteita. Videolla näkyy myös minun kuoron-opettajani, Mr. Brush, hänellä on päällään tummanpunainen paita ja hän heiluu videolla jossain 00:40 maissa. Niin ja tosiaan pikkuisen näkyy myös meidän koulua, ja sitä rauhallista tunnelmaa ennen konserttia, noilla käytävillä ei kyllä kukaan kerennyt ottaa kävelyaskelia siinä vaiheessa kun oli konsertti käynnissä ;) Mutta siis, toivottavasti tykkäätte!

Ainiin, jos joku ihmettelee, miksi siellä toiset laulaa ja toiset ei, niin ne jotka ei laula, on meidän tech-group, ei kuorolaisia :)

5 kommenttia:

 1. Yritettiin kovasti sua etsiä, mutta ei löydetty. Kivan ja kiireisen näköistä touhua oli.
  T. Ässä ja täti-t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi olla ettette tunnistakaan mua, kun on vahvemmat meikit ja tukka laitettuna ;) Voin kyllä laittaa vaikka fbssä viestiä, missä vaiheessa vilahdan kuvassa jos nyt välttämättä haluatte löytää (:

   Poista
 2. mulle kans viesti!!
  t.mamma

  VastaaPoista
 3. ja mulle kans! toivoo mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, no laitetaan sitten tänne, että minä vilahdan tuossa 00:58 maissa aivan oikeassa reunassa, päällä on tummansininen paita!

   Poista