sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Toivepostaus

Ajattelin nyt heittää taas pallon teille, lukijoille, oisko postaustoiveita? Laitoin niille "passiivisille" lukijoille kyselyn tuonne yläreunaan, mutta ottaisi hyvinhyvin mielelläni ehdotuksi myös tämän postauksen kommentteihin!

Varmaan joku saattoi jo huomata, että laitoin blogin yläreunaan Suomeen paluun laskurin! Se ei tarkoita sitä että toivon jo niin epätoivoisesti että pääsisin takaisin, että lasken päiviä, ehei, mutta tykkään vaan itse näistä numeroista tietyllä tapaa ;)

Muutama päivä sitten mainitsin momille ohimennen, että niin joo se mun lähtöpäivä ois 25.6 ja sitten momi merkkas sen omaan kaleenteriinsa. Jäätiin sitten vielä puhumaan siitä, että tää on ihan uskomatonta että me puhutaan mun lähdöstä tässä vaiheessa! Mähän tulin tänne vasta vähän aikaa sitten, mutta nyt on jo muka (muutamaa päivää vaille) puolet mun vaihtovuodesta mennyt! Oikeasti ihmiset, vuosi ei ole niin pitkä aika kuin sitä kuvittelee. Ajatelkaapa, että jos elätte 100 vuotiaiksi, niin yks vuosi on yks prosentti sun elämästä! 

Time-flies_large

Mutta mä yritän säästää mun ajatuksia vähän, ettei tulis ihan kilometripostaus ;) En oikein keksinyt enempää vaihtoehtoja tuohon kyselyyn, eli toivon että ehdottaisittekin jotain joita voisin mahdollisesti vaikka lisäillä tuohon kyselyyn! 
Kysymyspostaus: Tämänhän siis toteutin jo aiemmin, mutta ajattelin että nyt puolessa välissä vois ehkä tehdä saman uudestaan? Ihan siis yksinkertaisesti: te kysytte, minä vastaan!
Perhepostaus: Esittely mun hostperheestä ja ehkä hieman taloakin/ aluetta.
Koulupostaus: Mun normaali koulupäivä, aineiden esittelyä, erillaisuutta suomeen verrattuna.
Omia ajatuksia/ kummastuksia jne.: Tätä en oikein voi toteuttaa, jos en saa mitään ehdotuksia kommentteihin, mistä haluaisitte mun kertovan. Ajatuksia mistä? Vaihtariudesta, elämästä täällä, ikävästä, erilaisuudesta, koulusta, ihmisistä, minusta itsestä?
And that's who I am: Tein jo aiemmin tämä kaltaisen postauksen, jossa etsin siis kuvia jotka mielestäni kuvaavat minua. Täytyy sanoa, että tuon tekemisestä nautin ihan valtavasti! 
Jotain muuta, mitä?: Pallon on teillä!


Ja jos teillä ois jotain erityistä, mitä haluaisitte tietää, kun kerron vaikka koulusta tai perheestä niin laittakaa siitäkin kommenttia tulemaan! :)

Edit: En muuten tajunnut ehdottaa videopostausta, jos useampikin sitä toivoisia, niin voin harkita. En lupaa mitään, en erityisemmin tykkää olla kameran edessä, mutta siis voin harkita jos sitä toivotaan :) En voi lisätä sitä enää tuonne kyselyyn, koska kyselyä ei voi muokata kun siihen on jo joku vastannut, mutta laittakaa kommenttia!


8 kommenttia:

 1. Perhepostaus ja koulupostaus ois molemmat kiinnostavia, jos jaksaisit tässä ajan mittaan vaikka molemmat väsätä ;D?

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä ois kiva, jos tekisit postauksen jossa kertoisit suomen ja amerikan eroja, esim. tavoissa, koulussa jne :D entiää ootko tehny jo tommosen :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon varmaan jotain jo kertonut, mutta jos mulla on aikaa niin voisin väsätä uudenkin (:

   Poista
 3. perhe- ja koulupostaukset olis kyllä kivoja ja sitte just pohdintaa ylipäänä vaihtariudesta ! :) ja videopostauski ois kiva nähä ! ja noita and that's who i am postauksia on musta ainakin kiva lukea joten jos itse nautit niiden tekemisestä ni toteuta toki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitti kommentista! Eiköhän joitakin noista toteutella tässä jossain vaiheessa (:

   Poista
 4. koulupostaus ja sit jotain et oliko helppo saada kavereita, päästä USA koulu rytmii sunmuut!

  VastaaPoista