maanantai 7. tammikuuta 2013

It is January 2013

Ompas taas tullut pidettyä taukoa bloggauksesta! Aluksi tuntui ettei ole mitään kerrottavaa ja nyt taas tuntuu että on tapahtunut ihan liikaa asioita kerrottavaksi!

551107_314360208669038_268260737_n_large

Tammikuu 2013. Tuntuu ihan uskomattomalta. Aina kun ärsytti niin että teki mieli hautautua peiton alle ja unohtaa koko muu maailma, tämä oli mun tavoite. Jaksa tammikuuhun ja katotaan sitte tilannetta. Elokuusta tai syyskuusta katsottuna, tammikuu oli kyllä vuosien päässä enkä uskonut että jaksaisin niin kauaa. Kyllä ne koti-ikävät ja muut murheet kerkesi unohtua monia kertoja tämä puolenvuoden aikana, mutta nyt kun tammikuu koitti tuli taas muistot pintaan. Tämä oli mun suurin tavoite ja nyt olen sen saavuttanut. No, mitä tämä nyt sitten merkitsee? Olen elänyt elämäni toisaalta pisimmän ja toisaalta lyhimmän puolivuotta; vieraassa maassa, kulttuurissa ja perheessä. Olen oppinut enemmän asioita kuin varmaankaan koko peruskouluni aikana olen oppinut. Olen tutustunut moniin erilaisiin ihmisiin, kulttuureihin, yhteidöihin ja tapoihin. Olen ollut hetkittäin surullisempi kuin ikinä elämässäni, mutta olen kokenut myös hetkiä jolloin olen ollut iloisempi kuin ikinä aiemmin. Tammikuu 2013. Tästä se lähteekin se "alamäki", kilpajuoksu ajan kanssa, suurinosa mun vaihtaripäivistä on kohta takanapäin ja ne tulevat vähemään päivä päivältä.

No siis millaiset ne fiilikset on just nyt? Sekalaiset. En oikeen tiedä olenko iloinen vai surullinen. Olen nähnyt monena yönä unta siitä että tämä tuleva puolivuotta vain suhahtaisi ohi ja olen yhtäkkiä takaisin suomessa. Unessa mulla on aina tosi sekava olo, enkä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. En tiedä yritänkö alitajuisesti valmistaa itseäni siihen, että "vielä olisi puolivuotta jäljellä, mutta kyllä sinä jaksat, se menee nopeasti" vai ennemminkin "vain puolivuotta jäljellä, se saattaa kulua ennenkuin huomaatkaan joten nauti joka hetkestä". En tiedä. Haluaisin päästä jo takas kotiin ja näkemään kaikkia rakkaita, mutta en haluaisi lähteä täältä, mun toisesta kodista; toisesta perheestä tietämättä milloin pääsen takaisin.

Joulu tuli ja meni ja vaikkei erityisemmin joulutunnelmissa oltu, niin joulu meni tosi kivasti. Odotin koko joulun ajan kauheeta koti-ikävää, mutta sitä ei sitten tullut vaikka kuinka odotin :D Tietysti ihan positiivinen asia. Me vietettiin jouluaattoilta dadin äidin luona ja joulu momin vanhempien luona. Joulun ja uudenvuoden välissä me kerättiin kaikki joulukoristeet pois siellä isovanhempien luona ja alettiin muuttamaan dadin äitiä. Oikeaa lomaa olen saanut viettää nämä viimeiset kuusi päivää ja huomenna pitäisi sitten aloittaa taas uusi koulu-urakka. Tuntuu älyttömän hassulta, että meillä on ollut vasta yksi "jakso" ja huomenna alkaa se toinen. En ymmärrä, miten nämä jaksavat tätä kahden jakson ajatusta, mä kyllä kerkesin jo tympääntyä oikein kunnolla joihinkin opettajiin, luokkiin, aineisiin ja oppilaisiin. Eli vaikka kuinka ärsyttää että huomenna pitää taas mennä kouluun, niin näen tilanteen myös paljon valoisampana. Uudet opettajat niiden ärsyttävien tilalle, kun taas ne kaikki kivat opettajat ovat säilyneet tulevallekin jaksolle! Mun lukkari ei paljon muutu edellisestä, mutta laitan sen tännekin joku päivä, mulla kun ei oo nyt lukkaria tässä lähellä.Odotan myös innolla kaikkien vaihtarikamujen näkemistä ja Mrs.Cimaskon eli mun study hall open näkemistä!
382038_10151312735164851_184025503_n
Vasemmalta: Suomi, Mrs. Cimasko, Azerbaijan, Ecuador ja Saksa
Ai niin! Äiti ilmoitti, että se oli jo saanut mun kotiintulopäivän joka on 26.6. Hassua kun tästä ei ole ilmoitettu mulle, eikä mun hostperheelle vielä mitään... No, onhan siihen vielä puolivuotta ;)

4 kommenttia:

 1. juu, niin se on kotiintulopäivä 26.6 ja lähtöpäivä edellinen :) Miten koulu alkoi?
  mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos! Eipä siinä mitään kummempaa, uusien luokkien etsimistä ja silleen.

   Poista
 2. Hehe. Mitäs hostperhe ajattelisi jos alkaisit nyt jo suunnittelemaan kotiinpaluuta :D

  VastaaPoista