sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Halloween

Me oltiin eilen oikein hyviä amerikkalaisia ja kaiverrettiin kurpitsoja! Oli kyllä ihan mahtavaa, tietääkö joku, löytyykö suomesta kurpitsoja halloweenin aikaan niin pääsisin kaivertamaan niitä ens vuonnakin? :D Mutta koska olen jo niin täynnä koneella kirjoittelua (koulutöitä, teidän kysymyksiin vastailua...) niin annetaan ennemminkin kuvien puhua puolestaan!


Kaksi kurpitsaa, kummallekin "lapselle" omat ;) niin + tuo pikkukurpitsa Carolinelle, näette vielä miksi ;)


 Tästä se lähtee! Kerrankin muuten minusta kuvia, enkä vain minä kameran takana ;) En tiiä miksi mää näytän siltä kuin ois 10 kg tullut lisää massaa, mutta ikävä kyllä se voi olla ihan totta... (syön tälläkin hetkellä aamiaiseksi paahdettuja bageleita nutellalla ;D)
 Haha, mulla oli tästäkin vielä parempi kuva, se kun ekan kerran työnsin käden sisälle! Mun ilme oli kyllä semmonen "hyi yäk!", joten en kehtaa sitä laittaa tänne kaikkien katseltavaksi :)

 Tähän tulokseen siis päädyttiin, minun on tuo perinteisempi ja Caroline onkin sitten vähän edistyneempi kaivertaja :D Nuo mun kurpitsan "sarvet" on siis nuo silmiksi leikatut palaset, hostdadin idea!


 Carolinen kurpitsa oli sisältä jo jotenkin pilaantunut, joten se pääsi helpommalla kun sen ei tarvinut tehdä kauhean kovaa työtä sen kurpitsan puhdistamiseen. Mutta minä puhdistinkin sen sitten kunnolla, ja minun kurpitsan siemenistä hostmomi teki jotain naposteltavaa (paahdettuja kurpitsansiemeniä tai jotain :D) Oli kyllä hyviä, maistui vähän popkornilta! 

 En yleensä tykkää julkaista kauheasti kuvia muista kuin itsestäni ja kavereista jonkun verran, koska sitä ei ikinä tiedä mihin jotkin kuvat saattaa netissä joutua, mutta oli pakko vielä laittaa tämä, koska tää oli vaan niin hyvä :D Dadi siis yrittää heittää jonkin karkin suoraan Carolinen suuhun. Sen pienen valkoisen karkin voitte nähdä tuon suljetun valkoisen oven kahvan alapuolella :D

Eilinen päivä meni muuten kyllä oikeastaan tekemättä mitään kummempia... Aamulla värjäsin tukan, kattelin Greyn Anatomiaa (jotkin asiat ei sitten muutu ;)), haravoitiin lehtiä C:n kanssa, kun vanhemmat tuli kotiin niin mentiin syömään, käytiin ruokakaupassa, tultiin kotiin ja tosiaan kaiverrettiin noita kurpitsoja ;) Sitte me katseltiin näitten vanhoja kotivideoita puoli yhteen, ja mentiin nukkumaan!

8 kommenttia:

 1. nuot kurpitsat on tosi hauskoja!! täytyy ensi vuonna etsiä täältä!!
  mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! Kauheen kivoja koristeita halloweenin aikaaan ;)

   Poista
 2. kiva postaus! :) Ja joo kyl tääl kylmäs suomeski myydää kurpitsoi:) eilen just kaiversin yhen, mut siis eiks siel kurpitsat haise ihan sietämättömälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En mä kyllä huomannut mitään hajua, paitsi pikkuisen tuon hostsiskon kurpitsa haisi kun se oli pilaantunut. Pitääkin varmaan ens vuonna suunnata kurpitsoja etsimään suomestakin ;)

   Poista
 3. ihania nuo kurpitsat :)) määkin oon nähnyt kaupoissa niitä, jotku oli kyllä ihan oudon muotosii ja ne mitä nyt oon nähnyt on sellasia ihania minikurpitsoja :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Hyvä jos sielläki on näkynyt, ei oo ennen tullut kiinnitettyä huomiota kurpitsoihin ;)

  VastaaPoista