perjantai 16. maaliskuuta 2012

Jos mun pokka pettää...

Nonnih, vähän on tullut taukoa sitten viime postailun. Tosiaan, hiihtoloma loppui jo, mutta palaillaan siihen parin kuvan verran, sillä käytiin Sanden kanssa Pikku-Syötteellä päiväreissulla laskettelemassa :)

 Miks mun silmät näyttää noissa kuvissa aivan ihanan jäänsinisiltä, kun ne ei oikeasti ole tuon väriset !?!Kouluviikko sitten alkoi taas entistäkin rankempana... Parin viikon päästä alkais taas koeviikko enkä kyllä osaa mistään aineesta mitään... Vois alkaa vähitellen noita kirjojakin aukomaan ;D Maanantaina sentäs kävin kirjaston lukusalissa kirjoittamassa äikän esseekokeen!

 Tiistain pelasti kärpät-ässät peli ja sanden tekemät kaneliässät <3 Voitettiin jatkoajalla, mutta ku torstaina ei saatu voittoa jypistä nii nyt sitä sitten lähetään pelaamaan säälipleijereitä :( Noh, hyvä puoli on että huomenna onki sitte jo seuraava peli tepsiä vastaan! :))
Pari niistä parhaimmista :)
Huomenna on muitakin suunnitelmia! Olisi tarkoitus mennä syömään ravintolaan meidän perheen voimin (: Saas nähdä saanko sitten juosta sieltä peliin aivan ähkyssä kun mulla on sellainen pikku ongelma, etten osaa lopettaa syömistä ajoissa jos on erityisen hyvää ruokaa ;)) Ja sain kaverilta lainaksi Serranon perheen 2.tuotantokauden eli sitä ois tarkoitus aloittaa, vaikka jo tänä iltana! Serranon perhe oli aivan paras sarja ja sitte se lopetettiin niin typerästi, että....Ja vielä hiukkasen vaihtoon liittyviä asioita... Joita ei ole!!! En ole saanut mitään tietoa edes siitä 1. orientaatiosta, kun jotkut tietävät jo 2. orientaationsa ajankohdan!?! Vähän epäilyttää, et onko mut pudotettu joltaki listalta :D Opollaki pitäisi mennä käymään, ku haluaisin tietää mitä mää voin "korvata" ton vuoden aikana, eli siis saanko joitakin kurssimerkintöjä ja mitä ja kuinka paljon jne... Jos joku muuten tietää, nii saa valaista! :)


Mutta eipäs mulla tämän jännempää ollu, nyt taidan tosiaan alkaa katsomaan niitä serranoita :)

Supermegahyperkivat viikonloput! :)
R


Ps. Mun ei tosiaankaan saisi antaa kirjoittaa myöhään illalla näitä postauksia, koska niistä tulee niin epäselviä ja järjettömiä etten edes itse tajua mitä olen yrittänyt kertoa ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti